reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Ja bylam dzis znowu w tym Gemo:-D.Kupilam Jackowi koszule,sweter,3 pary spodni,pasek,sobie torebke,dzieciom kapcie i stałam 1,5 godziny przy kasie:baffled:.
Konrad nie spal przez to cały dzien i usnał 30 minut temu,chyba juz na noc:confused:.
Nie mam siły oczywiscie:no:.

reklama
Witam :-)
Ale dziś zaczęłam wcześnie dzień! Oli obudziła się na butlę o 6.30, jak ją wypiła zasnęła, a ja nie mogłam już zasnąć.Kręciłam się w łóżku, kręciłam, aż w końcu się poddałam i wstałam. Właśnie jem śniadanko, potem kawka i wezmę się za składanie wielkiej kupy ciuchów, które zciągnęłam po północy z suszarki.
A na 14tą lecimy na obiad do teściów.

No witam.
moje dziecko zrobiło mi pobudkę o 5.30,jakos usnołi wstał o 6.30:baffled:
Ja mam parę rzeczy do zrobienia,mąz w pracy,a Kuba jakichs wyjątkowo pobudzony i strasznie przekorny dzis.Wszystko na 'nie'...Dlaczego jak jestem sama:baffled::angry::baffled::angry:
No nic,miłej niedzieli dziewczyny.
;-):-)

Witam w ciemny, pochmurny dzień:happy:
Victor właśnie zasnął, ale jak wstanie to jedziemy do jego chrzestnej:tak: Mam nadzieję, że fajnie będzie i pobawi się z jej dwoma synami;-) Oby tylko domu nie roznieśli w trójkę;-):-D
Miłej niedzieli:tak:

Witam ja juz prawie mieszkanko wypucowane ale z 3 dzieci niejest lekko:tak::-D

No hello!
Mało naszej Irtasi ostatnio.;-)

Witam,straszny tu ruch widzę,no chyba nie sprzątacie w niedziele dziewczyny:-D
Ja w sumie pół dnia spędziłam u rodziców i nawet na zakupy bez Kubula udało mi sie wyskoczyc.:tak:

Hej dziewczyny!!!
Dopiero znalazłam chwilę na przyjemności. Cały dzień miałam coś do zrobienia. Przed chwilą skończyłyśmy z Madzią lukrowanie pierniczków:tak:. Po obiedzie robiłyśmy uszka z grzybkami, wyszło ponad 200:-). No i trochę porządków, ale nie za dużo, bo i tak wyjeżdżamy na całe święta do rodziców i teściów;-)

reklama
ja tez wpadłam tu jak po ogien. Walczym,y z odstawieniem od piersi do tego święta i pełen rozpend w kuchni domu wszędzie.
pewnie dopiero po świetach spokojnie do Was zajrze

dobranoc

Do góry