reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Pysia ma zapalenie krtani :baffled:
odechciało mi się wszystkiego... no ale co się dziwić jak ostatnio na dworze się darła jak opętana a zimno było jak cholera :wściekła/y:

reklama
Madzia,ja tez mam zjazd i strasznie mi sie nie chce jechac...Chyba ze względu na egzamin:baffled:.
Zdrówka dla wszystkich chorowitków,strasznie ich duzo ostatnio:-(.
Ja dalej sie ucze i nerwy mna targaja:dry::confused::-(

Pysia ma zapalenie krtani :baffled:
odechciało mi się wszystkiego... no ale co się dziwić jak ostatnio na dworze się darła jak opętana a zimno było jak cholera :wściekła/y:
Moja Gabrysia też krtań bylismy u lekarza dostała zastrzyk bo bardzo ją przydusiło w nocy nie spałam bo ją pilnowałam ma antybiotyk AMOKSIKLAV Diphergan Flafamed i lacidofil mieliśmy nawet skierowani do szpital przez to wszystko fatalnie mi poszla dzisiejsza jazda po zakrętach i nie tylko :-(mam nadzieję ze będzie lepiej Miłego wieczoru

Aga,cos masz pecha ostatnio do agd:baffled:.
ja sie nie znam na lodowkach,mam paroletniego Polara,ktory sie niezle trzyma.Nasi dobrzy znajomi strzelili sobie piekna LG z kostkarka i wywswietlaczem LCD.Piekna:sorry2:.

Aga,cos masz pecha ostatnio do agd:baffled:.
ja sie nie znam na lodowkach,mam paroletniego Polara,ktory sie niezle trzyma.Nasi dobrzy znajomi strzelili sobie piekna LG z kostkarka i wywswietlaczem LCD.Piekna:sorry2:.

Oj Agusia, biedulko..
Ja mam LG z wyświetlaczem LCD...jak narazie po 7 miesiącach użytkowania jestem bardzo zadowolona. Ma funkcje no frost - co teraz w wielu lodówkach jest - super sprawa - zero lodu i szronu z zamrażalniku..Kostkarki nie chciałam, bo jak dla mnie za dużo miejsca w środku zajmowała - woreczki są praktyczniejsze jednak..
dokładnie jest taka, ma platynowe drzwi, co nei posostawia śladów z paluszków :-)
LG 399PLQA GWAR F-VAT RATY 022/861-56-38 W-wa (480616862) - Aukcje internetowe Allegro

Oj widzę, że tu chorobowo się zrobiło ostatnio, ja chyba też dołączę do tego grona, bo czuję, że choroba zbliża się wielkimi krokami :crazy: Wszystkim życzę zdrówka (sobie też :sorry2:).

Agusia, ja nie pomogę :no: sama się za lodówką nową będę musiała niedługo rozejrzeć :dry:

Joasiek, właśnie się zastanawiałam, co tak rzadko się odzywasz, a Ty neta nie masz w domu ... Co do życia to ja jakoś ostatnio też straciłam radość życia, nawet nie wiem czemu :confused:

To jakieś przesilenie jesienne dopadło lutówkowe mamy.:baffled:

Mysia super zdjęcie w podpisie,taki duży Filipek sie już wydaje.:tak:

reklama
Do góry