reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam, u nas też pogoda fatalna.
A co do pracy, to nie jest łatwa decyzja. Ja zrezygnowałam z pracy jak Madzia była małą. W przedszkolu ciagle chorowałą, a miała słabe nerki. Uważałam, ze zdrowie dziecka jest najważniejsze. Nigdy tego nie załowałam. Ale niestety tych kilka lat do emerytury mam teraz mniej. I tego nikt za mnie nie odpracuje. Teraz nie pracuję dla oderwania się od Mai, bo serce mi sie kraje jak wychodzę z domu, a ona płacze i wołą "mama". Ale wiem, ze muszę. Chociażby po to, zeby w przyszłosci nie byc na garnuszku u dzieci. Niestety taką mamy rzeczywistosc.

reklama

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ja mam butelki z Aventu....:baffled::-( Hubek pije z nich w nocy kaszkę i rano kawe zbozową...
a dotyczy to też kubków niekapków:confused: ktos wie:confused::confused:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ja mam butelki z Aventu....:baffled::-( Hubek pije z nich w nocy kaszkę i rano kawe zbozową...
a dotyczy to też kubków niekapków:confused: ktos wie:confused::confused:
Myślę, ze dotyczy to wszystkiego co jest przeznaczone do podawania jedzenia, niestety. Ciekawe z czego są zrobione butelki do wody mineralnej. Maja pije głównia wodę. Ale herbatkę w plasykowym kubeczku.:-:)wściekła/y:. Po powrocie do domu będę musiała sprawdzic.

może nie jestem rodzoną mamą mojej kruszynki z 24 lutego ale zastępczą ale tez zgłaszam się do waszego forum moja kruszyna ma na imię Amelia i jest moją 3 pociechą mam jeszcze 2 starsze Oliwia 7 lat z kwietnia i Nikola lat 5 z września
pozdrawiam wszystkie mamuśki

reklama
Do góry