reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam;-)
Nuśka super ci te pazurki wychodza mi K kupił na urodziny zestaw do robienia żeli ale ja sie do tego nie nadaje takie krągulce co mi wychodza :szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
agusia pozdrów i od nas Lenulkę:tak:
a my od rana biegamy juz zaliczyliśmy większe zakupy obiad juz zjedzony a Weronisia poszła przed chwilą spać wiec mam chwilę dla siebie:tak:

Witam wszystkie Mamusie:-) U nas dzisiaj pochmurno i deszczowo:-( Aż mi się na spacer nie chce dzisiaj ruszyć:-p Na szczęście wczoraj się wyspacerowaliśmy we trójkę po Donadea Forest Park:tak:

No i w końcu mamy lepsze łącze internetowe, bo wcześniej na tym bezprzewodowym czekałam czasem 5 min na otwarcie strony:dry::baffled:

Nuśka bardzo zdolnym jesteś samoukiem jeżeli chodzi o dekoracje paznokci:tak:
Pozdrowienia dla Lenulki;-)

No to długo na spacerze nie pobyłyśmy :crazy: Zaczęło padać, więc jedynie zaliczyłyśmy sklep, bo barkowało mi co nie co do obiadu.

Madzia, wy już dawno po obiedzie ... rety, a ja się dopiero za gotowanie zabieram :sorry2:

po co ludzie(kobiety) kupuja od innych np duphaston-progesteron;-):confused::confused::confused:
przeciez lekarz jak konieczny wypisuje:confused:no bo taniej nie sprzedaja na pchlim targu:baffled:

reklama
Ja np sprzedałam przez forum leki, które używał teść przed operacją. Sprzedałam je połowę taniej niż można je kupić w aptece już na receptę, bo teściowie niepotrzebnie narobili sobie zapasów. Ktoś zyskał niebagatela 150 zł, a i teściowie odzyskali połowę kosztów. Kupił ktoś, kto tylko po to się zarejestrował na naszym forum, bo inaczej by nie mógł do mnie napisać na priva.

Do góry