reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam szaro buro na dworze nie lubię takiej pogody bo chodze śpiąca Jestem zła bo znów mój mąz nie ma zmiennika w pracy został sam i będzie pracować od 9- 17 najgorzej ze to od jutra a ja w poniedziałek zaczynam kurs i nie mam kogo poprosic o pomoc zeby 1,5 godz posiedzial z dziecmi bo ja mam na 16 a mąż wraca po 17 Porozmawaim z sąsiadką może pomoże nie chcę już przekładac tego kursu bo już psychicznie się nastawiłam i boję sie ze jak teraz zrezugnuje to potem bedzie mi trudniej sie zdecydować Miłego dnia :-)

reklama
u mnie tez slonecznie i ok 12-13 stopni o 11 tradycyjnie spacerek a teraz rybki maly oglada z erajny wiec chwila dla mnie ale uciekamsie szykowac na spacerek.
do milego kochane babencje:-)

U nas też dzisiaj piękna pogoda:-) Słoneczko świeci, niedawno wróciliśmy ze spacerku, pranie schnie, obiad za chwilkę a ja mam troszkę wolnego;-)

Odnośnie tych butelek z BPA to znalazłam jeszcze coś takiego:
Fototematy - Onet.pl Portal wiedzy
Szczerze mówiąc to nie bardzo wiem, co o tym wszystkim myśleć. Zresztą ten komentarz na Onecie strasznie ogólnikowy jest i jakoś mnie do końca nie przekonuje, ale to moje odczucie. Wiem też, że nie da się wszystkiego uniknąć i tak naprawdę, to co jest nieszkodliwe, wcale nie musi takie być - niestety:sorry2:

reklama
Witam popoludniem

u nas dzis jest piekny dzien wiec spedzilysmy go na palcu zabaw i w parku. Teraz jeszcze chyba wyjdziemy do ogrodu. Jest tak pieknie, szkoda ze tutaj to rzadkosc ostatnio.

Do góry