reklama
agusia9915
Matka wariatka
Witam
HEHE IRTASIA niezle.....ja kiedys obciełam sobie grzywke na zero
a kondziu wycioł kiedys sobie na kolanach w spodniach dwie dziury ''nakolanniki''
moja siostra namietnie obcinała włosy lalka barbii dziw ze nie odrosły;-)
widze ze wiekszosc w dobrych humorach;-):-)
:-)
moze uda mi sie skoczyc do domu na chwile
HEHE IRTASIA niezle.....ja kiedys obciełam sobie grzywke na zero
a kondziu wycioł kiedys sobie na kolanach w spodniach dwie dziury ''nakolanniki''
moja siostra namietnie obcinała włosy lalka barbii dziw ze nie odrosły;-)
widze ze wiekszosc w dobrych humorach;-):-)
:-)
moze uda mi sie skoczyc do domu na chwile
Patch
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Hej, dziewczyny!
Właśnie Ola-mama Marcelego mi powiedziała, że na profil jej koleżanki na naszej klasie ciągle logował się ktoś obcy, weszła na profil tej osoby, tan w polu o sobie: był link, weszła, tam stronka jakaś domowa i jakiś link, weszła, a tam zdjęcia dzieci, które czekają na adopcję i tam znalazła zdjęcia swojej córeczki ściągnięte z naszej klasy!!!!
Zawiadomili policję, uderzyli do gazety, żeby napisali artykuł.... Ja usunęłam wszystkie zdjęcia z mojego profilu....
Dużo o takich rzeczach się słyszy... Niedawno niedaleko mnie w Bielsku w Auchan, zginęła dziewczynka, rodzice zawiadomili informację, zablokowali wszystkie drzwi i szukali, znaleziono otumanioną czymś dziewczynkę przebraną za chłopczyka z obciętymi włosami w ubikacji......
Właśnie Ola-mama Marcelego mi powiedziała, że na profil jej koleżanki na naszej klasie ciągle logował się ktoś obcy, weszła na profil tej osoby, tan w polu o sobie: był link, weszła, tam stronka jakaś domowa i jakiś link, weszła, a tam zdjęcia dzieci, które czekają na adopcję i tam znalazła zdjęcia swojej córeczki ściągnięte z naszej klasy!!!!
Zawiadomili policję, uderzyli do gazety, żeby napisali artykuł.... Ja usunęłam wszystkie zdjęcia z mojego profilu....
Dużo o takich rzeczach się słyszy... Niedawno niedaleko mnie w Bielsku w Auchan, zginęła dziewczynka, rodzice zawiadomili informację, zablokowali wszystkie drzwi i szukali, znaleziono otumanioną czymś dziewczynkę przebraną za chłopczyka z obciętymi włosami w ubikacji......
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
w to akurat niewieze bo juz w niemczech o takim przypadku gadali a i pare miesiecy temu u nas na forum tez ktos to pisalDużo o takich rzeczach się słyszy... Niedawno niedaleko mnie w Bielsku w Auchan, zginęła dziewczynka, rodzice zawiadomili informację, zablokowali wszystkie drzwi i szukali, znaleziono otumanioną czymś dziewczynkę przebraną za chłopczyka z obciętymi włosami w ubikacji......
agusia9915
Matka wariatka
nasza kla sa -ustawienia prywatnosci...blokujesz co chcesz ..galerie zdjec;-)i nikt oprocz znajomych nie widzi zdjec
To będziesz musiała przewartościować swoje poglądyzawsze tak obciete dzieci kojaza mi sie z rodzina patologiczna
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Ja też,tyle już tych wersji słyszałam.Nawet jest wątek o tym "Uwaga na dzieci" na BB.w to akurat niewieze bo juz w niemczech o takim przypadku gadali a i pare miesiecy temu u nas na forum tez ktos to pisal
No właśnie.Ale już dwa razy gdzieś słyszałam,że ktoś podbierał zdjęcia z zablokowanych galerii...ale jak...?nasza kla sa -ustawienia prywatnosci...blokujesz co chcesz ..galerie zdjec;-)i nikt oprocz znajomych nie widzi zdjec
reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Witam
Patch ale straszna sytuacja. Ja juz od jakiegos czasu zastanawiam sie czy wogole nie wypisac sie z n-k. Mam poblokowane wszystko co trzeba ale jakos mimo wszystko powoli brakuje mi zaufania.
Patch ale straszna sytuacja. Ja juz od jakiegos czasu zastanawiam sie czy wogole nie wypisac sie z n-k. Mam poblokowane wszystko co trzeba ale jakos mimo wszystko powoli brakuje mi zaufania.