reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Hej babeczki!
u nas dziś upał, a my z dziewczynami buszowałyśmy od rana w centrum handlowym:-), siedzę teraz z bólem głowy, a Wiki poszła spać, bo 15 min w trakcie zakupów okazało się niewystarczające
u nas dziś upał, a my z dziewczynami buszowałyśmy od rana w centrum handlowym:-), siedzę teraz z bólem głowy, a Wiki poszła spać, bo 15 min w trakcie zakupów okazało się niewystarczające
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
zaraz usłyszę wersje ze to w moim malym osiedlowym sklepie bylo. jeny jaka ta historia modna kazdy ja chce w swoim miescie.w to akurat niewieze bo juz w niemczech o takim przypadku gadali a i pare miesiecy temu u nas na forum tez ktos to pisal
karola-04
a ja zwyczajnie nie spuszczam Szymka z oczu nawet na chwile. a jak zamieszcze zdjecie np. w konkursie pampersa to niech sobie podziwiaja mojego malca.witam ;-) mam przerwę w pracy ;-)
widzę, że humorek wszystkim dopisuje :-) super :-)
Patch ale historia dlatego też nie umieszczam zdjęć Antka w żadnej "publicznej" galerii
może ze mną coś nie tak ;-) ale nigdy nic nie wiadomo wolę być ostrożna
jestem jego mega ochraniarzem krok w krok i tyle.
karola-04
no domyslam sie tylko ja nie chce dac sie zwariowac. zdjecia mam tez zablokowane i tylko dla znajomych ale co to za problem dla kogos wlamac sie i je ukrasc. jak ktos jest dobry w te klocki to wszedzie wejdzie nawet do twojego komputera i wezmie co chce
mam takiego kolege ktory nam to udowodnil ze wszedl do naszego firmowego kompa przez swojego - a niby byly hasla i co zle za latwe dopiero wtedy nam wszystko sam zabezpieczyl jak nalezy.
mam takiego kolege ktory nam to udowodnil ze wszedl do naszego firmowego kompa przez swojego - a niby byly hasla i co zle za latwe dopiero wtedy nam wszystko sam zabezpieczyl jak nalezy.
irtasia27
Zgadzam sie w 100 % moj kolega jak byl na ostatnim roku na studiach to mi mowil ze bezproblemu moze sie pod moj komp podbicno domyslam sie tylko ja nie chce dac sie zwariowac. zdjecia mam tez zablokowane i tylko dla znajomych ale co to za problem dla kogos wlamac sie i je ukrasc. jak ktos jest dobry w te klocki to wszedzie wejdzie nawet do twojego komputera i wezmie co chce
Patch
Może rzeczywiście nie ma co histeryzować, każdy robi jak uważa i każdy swoje dziecię pilnuje....
Z tą historią to śmieszne, że niby w każdym mieście się zdarzyła- trochę mnie to uspokoiło, jednak gdzieś mogła się zdarzyć, nie ma jednak co dawać się zwariować... Ja akurat na n-k nie chcę już dawać zdjęć, ale może to głupie...
Z tą historią to śmieszne, że niby w każdym mieście się zdarzyła- trochę mnie to uspokoiło, jednak gdzieś mogła się zdarzyć, nie ma jednak co dawać się zwariować... Ja akurat na n-k nie chcę już dawać zdjęć, ale może to głupie...
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Racja.wiem
no ale po co komuś ułatwiać zadanie ;-)
Ale dzień,szaleliśmy z Kubulkiem na podwórku i padł przed chwilka.Upalnie dziś było,a ja mam @,więc wiadomo
reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Co do naszej klasy,to nie mam zamiaru kasowac zdjec.Nikt moich dzieci nie "dotyka",a zdjecia to tylko zdjecia.Te historie z porwaniami troszke wyostrzyły mi czujnosc.Bywalo,ze w Ch dzieciaki same chodziły do WC.Teraz juz na to nie pozwalam,zawsze mam je na oku