reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Witam;-)
I ja również stałą ekipę porannąWitam ;-)
Joanna73
uzależniona od BB
I ja witam słonecznie Rano miałam niezbyt przyjemna pobudkę bo Zuzia sie posikala do łozka ale już pranie nastawione lekarza nie ma żeby wziąć skierowanie na badania wszyscy maja urlopy A to wszystko że nie ubiera sie siedzi z nerkami na wierchu i zawsze jak jest podziębiona do tak jest i chodzi bez kapci po kapieli juz nie mam sily jej tłumaczyć Spadam bo musze dzis polatac najpierw do MOPS a Potem PUP bo staramy sie i czesc zwrotu za podreczniki Nienawidze biurokracjiMilego dnia CIOCIE
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
A nie można iśc po skierowanie do innego pediatry?,jakichs jest na pewno.I ja witam słonecznie Rano miałam niezbyt przyjemna pobudkę bo Zuzia sie posikala do łozka ale już pranie nastawione lekarza nie ma żeby wziąć skierowanie na badania wszyscy maja urlopy A to wszystko że nie ubiera sie siedzi z nerkami na wierchu i zawsze jak jest podziębiona do tak jest i chodzi bez kapci po kapieli juz nie mam sily jej tłumaczyć Spadam bo musze dzis polatac najpierw do MOPS a Potem PUP bo staramy sie i czesc zwrotu za podreczniki Nienawidze biurokracjiMilego dnia CIOCIE
Tez nienawidzę urzędów,ostatnio stałam w ZUSIE godzinę i to cała mokra,bo padało.
Spadam sprzatać chalupe,miłego dzionka BB-babencje
reklama