reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam.
Nic mi sie nie chce...
Kuba porozrzucał właśnie i rozkruszył pieczywo chrupkie...:baffled:
Najpierw chciał "niom,niom",a potem nakarmił misia:baffled::-D

reklama
Dzien dobry

Wstawać śpiochy!!!!!:laugh2: Czas szykować się do pracy.....hihi
A tak powaznie to mi sie okropnie nie chce isc do niej, ma byc dzisiaj poonad 30 stopni co wiaze sie z tym ze u mnie w tej naszej klatce bedzie okropnie DUSZNO i GORĄCO......chyba padne tam dzisiaj..........
Ale ogolnie to samopoczucie jest calkiem calkiem......zobaczymy wieczorkiem:laugh2:

Dzieńdoberek :-)
straaaasznie jestem niewyspana, ale humorek dopisuje bo dzis ostatni dzien w pracy, jutro mam wolne i jedziemy na cały weekend do przyjaciół do Wrocławia i jeszcze do mojej cioci na 75-te urodzinki :-)
miłego dzionka dziewczyny, u nas ma byc upalnie:tak:

Witam.
Nic mi sie nie chce...
Kuba porozrzucał właśnie i rozkruszył pieczywo chrupkie...:baffled:
Najpierw chciał "niom,niom",a potem nakarmił misia:baffled::-D
a mi Jenni rozsypala po calym domu kleik ryzowy:baffled:
Chris sciol sobie wlosy i Jenni 2 loki:baffled::wściekła/y:
ale mam piekny poczatek dnia:baffled:

Witam:-):-):-):-):-)

Irtasia gratki nowego laptopa ;-)

dzieki to moj pierwszy i dlatego tak sie ciesze:-)

Irtasia i ja gratuluje w takim razie.Ja mam od lutego i nacieszyc sie nie moge:tak::-D.
A Chris ladnie sie obciał?Dobrze,ze nie zdarzyłył Jenni wiecej wloskow obciac...:szok:

Witam :-)

Irtasia, może w domu właśnie talent fryzjerski Ci się rozwija :confused: bo z tego co pamiętam to nie pierwszy raz :confused:

My już z Oliwką nie śpimy (Damian nas obudził jak szykował się do pracy :angry:). Tomek natomiast skończył swoją robotę dopiero o 5 rano, więc pewnie trochę pośpi, przynajmniej będzie próbował, nie wiem tylko jak długo mu Oliwka na to pozwoli :baffled:

reklama
Irtasia i ja gratuluje w takim razie.Ja mam od lutego i nacieszyc sie nie moge:tak::-D.
A Chris ladnie sie obciał?Dobrze,ze nie zdarzyłył Jenni wiecej wloskow obciac...:szok:
Niewiem czy pamietasz ale jeszcze w tym roku jakos w kwietniu wkleilam zdjecie to teraz wyglada podobnie:baffled: a najgorsze to to ze ja go w zeszlym tygodniu obcinalam na 16mm a teraz to bym juz musiala na 0mm a od poniedzialku idzie do przedszkola i jak on bedzie wygladal :baffled: zawsze tak obciete dzieci kojaza mi sie z rodzina patologiczna:baffled:

Do góry