reklama
Dzien dobry
Wstawać śpiochy!!!!! Czas szykować się do pracy.....hihi
Wstawać śpiochy!!!!! Czas szykować się do pracy.....hihi
A tak powaznie to mi sie okropnie nie chce isc do niej, ma byc dzisiaj poonad 30 stopni co wiaze sie z tym ze u mnie w tej naszej klatce bedzie okropnie DUSZNO i GORĄCO......chyba padne tam dzisiaj..........
Ale ogolnie to samopoczucie jest calkiem calkiem......zobaczymy wieczorkiem
Ale ogolnie to samopoczucie jest calkiem calkiem......zobaczymy wieczorkiem
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Dzieńdoberek :-)
straaaasznie jestem niewyspana, ale humorek dopisuje bo dzis ostatni dzien w pracy, jutro mam wolne i jedziemy na cały weekend do przyjaciół do Wrocławia i jeszcze do mojej cioci na 75-te urodzinki :-)
miłego dzionka dziewczyny, u nas ma byc upalnie
straaaasznie jestem niewyspana, ale humorek dopisuje bo dzis ostatni dzien w pracy, jutro mam wolne i jedziemy na cały weekend do przyjaciół do Wrocławia i jeszcze do mojej cioci na 75-te urodzinki :-)
miłego dzionka dziewczyny, u nas ma byc upalnie
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
a mi Jenni rozsypala po calym domu kleik ryzowyWitam.
Nic mi sie nie chce...
Kuba porozrzucał właśnie i rozkruszył pieczywo chrupkie...
Najpierw chciał "niom,niom",a potem nakarmił misia
Chris sciol sobie wlosy i Jenni 2 loki
ale mam piekny poczatek dnia
dzieki to moj pierwszy i dlatego tak sie ciesze:-)Witam:-):-):-):-):-)
Irtasia gratki nowego laptopa ;-)
Witam :-)
Irtasia, może w domu właśnie talent fryzjerski Ci się rozwija bo z tego co pamiętam to nie pierwszy raz
My już z Oliwką nie śpimy (Damian nas obudził jak szykował się do pracy ). Tomek natomiast skończył swoją robotę dopiero o 5 rano, więc pewnie trochę pośpi, przynajmniej będzie próbował, nie wiem tylko jak długo mu Oliwka na to pozwoli
Irtasia, może w domu właśnie talent fryzjerski Ci się rozwija bo z tego co pamiętam to nie pierwszy raz
My już z Oliwką nie śpimy (Damian nas obudził jak szykował się do pracy ). Tomek natomiast skończył swoją robotę dopiero o 5 rano, więc pewnie trochę pośpi, przynajmniej będzie próbował, nie wiem tylko jak długo mu Oliwka na to pozwoli
reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Niewiem czy pamietasz ale jeszcze w tym roku jakos w kwietniu wkleilam zdjecie to teraz wyglada podobnie a najgorsze to to ze ja go w zeszlym tygodniu obcinalam na 16mm a teraz to bym juz musiala na 0mm a od poniedzialku idzie do przedszkola i jak on bedzie wygladal zawsze tak obciete dzieci kojaza mi sie z rodzina patologicznaIrtasia i ja gratuluje w takim razie.Ja mam od lutego i nacieszyc sie nie moge.
A Chris ladnie sie obciał?Dobrze,ze nie zdarzyłył Jenni wiecej wloskow obciac...