Nam w 1 ciąży w 11 tc powiedział mój lekarz że widzi dziewczynkę, na prenatalnych potwierdzono i tak już zostało.
Tym razem również w tamtym tyg lekarz prowadzący jak i ja widzieliśmy po wyrostku że dziewczynka ale czekałam na potwierdzenie i wczoraj się potwierdziło
Też mój lekarz zawsze mówił że po wyrostku jest najłatwiej ocenić bo jak się wykształcają narządy to przez pewien czas są bardzo podobne a później to już loteria jak jest dziecko ułożone i czy uda się dojrzeć. Więc ja wierzę w te pierwsze oceny jeśli się pokrywają
W pierwszej ciąży o którą się staraliśmy ponad 3 lata zanim zrobiłam pozytywny test to mąż miał ok tydzień wcześniej taki sen że wszystko w nim było różowe, cały nasz dom, meble, my No wszystko. Powiedział mi o nim wtedy. Po ok tygodniu zobaczyliśmy 2 kreski i się śmialiśmy że na bank dziewczynka i tak było
W tej ciąży mąż nie miał żadnych typów ale też widzę że jakoś nie miał parcia na syna. Nasza córka niespełna 3 letnia ostatnio powiedziała w kontekście jakiejś bajki że ona nie chce rodzenstwa tylko siostrę
Więc tak liczyliśmy po cichu na drugą córkę.
Przy kolejnym zamówieniu ciuszków na bank biorę już coś dla Malutkiej