Msszczotka
Fanka BB :)
Może jednak SOR? Nie czekajodwołali mi wizytę niestety .
Dzisiaj zaczęłam mocno plamić , mam złe przeczucia
Udało mi się umówić do innego lekarza jutro na 16.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może jednak SOR? Nie czekajodwołali mi wizytę niestety .
Dzisiaj zaczęłam mocno plamić , mam złe przeczucia
Udało mi się umówić do innego lekarza jutro na 16.
mi też nie smakuje ta gumależała 2 tygodnie zanim się zdecydowałam, ale jak się przełamałam to wiem, że pomaga ja miałam takie mdlosci I z synem i z córką, także to chyba nie prognozuje płuciMi ta guma nie podchodzi. Jest dla mnie obrzydliwa w smaku Dostałam tabletki na receptę na te mdłości i nie można ich przy kp
Czytalam dziś, że wyższy poziom beta HCG jest u kobiet spodziewających się dziewczynki, stąd większe mdłości. Oby, bo marzy mi się druga córeczka i już bym miała część rzeczy dla niej. Niestety te najmniejsze już sprzedałam lub oddałam. Jeśli wszystko będzie ok z Sanco, to wtedy kupię jakieś ubranka.
Może jeszcze się przekonam. Mi akurat się sprawdziło, oby i tym razem Wszystko mamy pod dziewczynkę, więc to by ułatwiło sprawę bardzo.mi też nie smakuje ta gumależała 2 tygodnie zanim się zdecydowałam, ale jak się przełamałam to wiem, że pomaga ja miałam takie mdlosci I z synem i z córką, także to chyba nie prognozuje płuci
ja mam w domu parkę i pierwszy raz mam tak, że nie myślę o pluci. Będzie, oby zdrowe ❤, ale też bardzo chciałam mieć core iMoże jeszcze się przekonam. Mi akurat się sprawdziło, oby i tym razem Wszystko mamy pod dziewczynkę, więc to by ułatwiło sprawę bardzo.
ja w 9+1 miałam już przez brzuchAkurat mój lekarz jest bardzo fajny. Jeszcze u żadnego ginekologa tak komfortowo się nie czułam. To jest Grek. I on jest bardzo powolny w swoich ruchach ale mimo wszystko jakoś mu to tam idzie powiedział tylko wszystko wygląda dobrze tyle z siebie wykrzesał
Tak masz rację. Ja też się bałam ale się patrzyłam. I zobaczyłam większego człowieczka niż ostatnio. Więc już wiedziałam że jest dobrze. Serduszko tez mi puścił. Co wizyte mi puszczą w sumie
A od kiedy już robią usg przez brzuch? Bo najgorsze dla mnie to, to rozbieranie tam niby to lekarz ale zawsze ten wstyd jest
Ja też mam parkę i również mi jest obojętne co będzie, zdrowie najważniejsze. Tylko że ja czuję że to chłopiec będzieja mam w domu parkę i pierwszy raz mam tak, że nie myślę o pluci. Będzie, oby zdrowe ❤, ale też bardzo chciałam mieć core i
To u mnie odwrotnie, mąż zazwyczaj (a szczegolnie ostatnio) pyta co chcę na obiad a ja nigdy nie wiem ale jak ogolnie nie lubie jeść, to mi obojętne do czego się zmuszę Ale męża muszę pochwalić, jeździ sam na zakupy, kupuje mi mnóstwo owoców, soków takich tłoczonych i innych dobroci (tylko jak widze paragon to mi włosy dęba stają ), obiady gotuje i pod nos podstawia, a ja tylko leżę bez sił na kanapie i jęczę, że mi niedobrzeWłaśnie ja mogę ugotować tylko kompletnie mam pustkę. Pytam mojego co by chciał. On nie wie. To robię np spaghetti to narzeka ze spaghetti ma dosc dzisiaj se za to wymyślił kopytka. Ja mówię chłopie zwariowałeś? W taki upał mi się nie chce. Zresztą właśnie u nas przyszły upały i się gorzej czuje. Słaba, brak sił, nic się nie chce
o przypomniałam sobie siebie z pierwszej ciąży! Odpoczywaj i korzystaj ile wlezie!! taki czas zdarza się tylko raz w życiuTo u mnie odwrotnie, mąż zazwyczaj (a szczegolnie ostatnio) pyta co chcę na obiad a ja nigdy nie wiem ale jak ogolnie nie lubie jeść, to mi obojętne do czego się zmuszę Ale męża muszę pochwalić, jeździ sam na zakupy, kupuje mi mnóstwo owoców, soków takich tłoczonych i innych dobroci (tylko jak widze paragon to mi włosy dęba stają ), obiady gotuje i pod nos podstawia, a ja tylko leżę bez sił na kanapie i jęczę, że mi niedobrze
Choć w tym tygodniu muszę przyznać, że jest chyba odrobinę lepiej z samopoczuciem do ideału co prawda jeszcze daleko, ale jest światełko w tunelu
Mój mąż tez gotuje, jak ma wolne. A tak to wraca do domu codziennie o 18 to jednak za późno na gotowanie obiadu. Także ja jestem skazana na obiady haha jedynie w weekend mam wolne od gotowania a i to nie zawsze bo co druga sobotę mąż pracujeTo u mnie odwrotnie, mąż zazwyczaj (a szczegolnie ostatnio) pyta co chcę na obiad a ja nigdy nie wiem ale jak ogolnie nie lubie jeść, to mi obojętne do czego się zmuszę Ale męża muszę pochwalić, jeździ sam na zakupy, kupuje mi mnóstwo owoców, soków takich tłoczonych i innych dobroci (tylko jak widze paragon to mi włosy dęba stają ), obiady gotuje i pod nos podstawia, a ja tylko leżę bez sił na kanapie i jęczę, że mi niedobrze
Choć w tym tygodniu muszę przyznać, że jest chyba odrobinę lepiej z samopoczuciem do ideału co prawda jeszcze daleko, ale jest światełko w tunelu