Dolatkaaaaa
Fanka BB :)
Dla mnie 10 to 10 w sumie lekarz mi nie powiedział ze inaczej . Ale faktycznie większość lekarzy jeśli zaczyna się 10 to już jako 11 liczą .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja słyszałam ze niby druga ciąże i kolejne szybciej widać . Ja w pierwszej ciąży byłam chuda płaski brzuch i dopiero było widać około 4 miesiąca . A teraz już mam taki bębenek ze no nie da się tego ukryćJa właśnie dzisiaj stwierdziłam po obejrzeniu się w lustrze, że w tym tempie to będę mieć większy brzuch niż w ciąży z córką, a miałam ogromny
Wysokie to wiem . No zazwyczaj tak między 130-160 miałam jak patrzyłam . To trochę człowiek spokojniejszywłaśnie to 200 najprawdopodobniej to dzidzia. Łapie w jednym momencie twoje i dziecka i dlatego wyskakuje tak dużo. Dzieci maja wysokie tętno ok 150-180
Ja wszystko wyczuje tak mi smierdziAle mi śmierdzi wszystko. Śmieci w domu to normalnie jakby już leżały nie wiadomo ile i nie wiadomo co, a ja wczoraj wynosiłam. Raz pytałam męża czy śmierdzi, wsadzał prawie nos do śmieci i mówi że nie a mintak przeszkadza ze szok
Lekarz do którego chodzę na NFZ tak mówi.Lekarz nigdy nie mówi że jeżeli jest 8+1 to 9, dla lekarza zawsze liczy się ten 8 tydzień, nigdy nie dodaje, więc jakoś tobie lekarz mowi dziwnie.
Pochwal się brzusiem.Ja słyszałam ze niby druga ciąże i kolejne szybciej widać . Ja w pierwszej ciąży byłam chuda płaski brzuch i dopiero było widać około 4 miesiąca . A teraz już mam taki bębenek ze no nie da się tego ukryć
Ja jak znajdę to już mogę posłuchać dłużej. Ale chwilę muszę poszukaćZobacz załącznik 1420952
Ja mam taki . Ja niby szybko znajduje ale jest to taka krótka chwila i znika . Pewnie dlatego ze jest za wcześnie
Ja już bardzo bym chciała żeby było coś widać. Może nieznacznie mi urósł bo spodenki które były luźne dość w pasie teraz zrobiły się ma styk. Wiec być może ale jeszcze dla oka niewidoczne. Po za tym widzę na boku świeże rozstępy. Małe bo małe ale rozowe więc świeże. Wcześniej ich nie było. Tak samo na piersiachPochwal się brzusiem.
Ja już bardzo bym chciała żeby było coś widać. Może nieznacznie mi urósł bo spodenki które były luźne dość w pasie teraz zrobiły się ma styk. Wiec być może ale jeszcze dla oka niewidoczne. Po za tym widzę na boku świeże rozstępy. Małe bo małe ale rozowe więc świeże. Wcześniej ich nie było. Tak samo na piersiach