reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2023

reklama
Mnie nie boli totalnie nic, jakby zebrać wszystkie, nawet minimalne odczucia z brzucha od terminu okresu, to by wyszły może łącznie ze 2 minuty lekkiego ucisku :p
W sumie każda kobieta jest inna. Każdy organizm inaczej reaguje. Także nie ma co się porównywać to raz a dwa nie ma co się doszukiwać czegoś złego niepotrzebnie 😁

Cześć, ja również się z wami witam. Jestem na przełomie 9/10 tygodnia. To moja trzecia ciąża poprzednie dwie straciłam. W tej jest wszystko dobrze, także jestem dobrej myśli. Jedyna myśl która mnie meczy to ta, że wyszły mi bakterie w moczu a wizytę mam dopiero za tydzień. Czy ktoś też ma taki problem?

Co do ciśnienia to ja dostałam 2 tyg temu wysokiego 160/110. Dostałam dopegyt 3x1 i isoptin 3x1. Ciśnienia teraz to 120/80 max. Jak mam 113/70 to czuje się jak dentka. Ja dziś cały dzień w biegu. Czeka nas remont więc pakuje rzeczy żeby do malowania wynieść i trzeba kupić nowe meble dla dziewczyn i zrobić im lozko na antresoli bo takowe sobie zażyczyły 😊😊😊

Gratuluje dziewczyna które dziś wizytowały... :)

reklama
Jedno pytanie, jak często wstajecie w nocy na siku? Ja dzis skończyłam 10 tydzień i mimo, że staram się nie pic na wieczór i tak muszę 2 razy wstac, inaczej mam uczucie że pęknie mi pęcherz, dziwne bo w dzień aż tak często nie latam, może też przez upały więcej wypoce w trakcie dnia.

Do góry