reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2023

reklama
Hej dziewczyny,
Wróciliśmy z urlopu i na czwartek umówiłam się na wizytę. Mam nadzieję też mieć same dobre wieści.
Dzisaj okropnie się zestresowalam, bo zgubili mój bagaz.... Moja walizka zniknęła cholera wie gdzie 🥺🥺🥺 tak się popłakałam, aż mnie cały brzuch boli z nerwów. Setka bagaży i akurat ciężarną z równowagi musieli wyprowadzić

Dziewczyny zaraz was nadrobię, ale chciałam zapytać co myślicie o Tamtum Verde w spray. Ogólnie jest uznawany jako bezpieczny, ale mam opory przed wszystkimi lekami i chciałam was zapytać o zdanie. Bardzo boli mnie gardło :(

Dziewczyny zaraz was nadrobię, ale chciałam zapytać co myślicie o Tamtum Verde w spray. Ogólnie jest uznawany jako bezpieczny, ale mam opory przed wszystkimi lekami i chciałam was zapytać o zdanie. Bardzo boli mnie gardło :(
Mnie ostatnio tez gardło katar szczerze wzięłam sobie miętowego cukierka i w miarę możliwości przeszło . Najlepiej idź do apteki może jest coś na ból gardła

Mnie ostatnio tez gardło katar szczerze wzięłam sobie miętowego cukierka i w miarę możliwości przeszło . Najlepiej idź do apteki może jest coś na ból gardła
Szkoda mi kasy na te preparaty „dla ciężarnych”, w składzie sam cukier i jakieś szczątkowe ilości witaminy c 🤡

reklama
Kłują Was może jajniki? Mnie dziś mocno lewy i się zastanawiam czy wszystko dobrze.. aktualnie 9+2. Wizyta dopiero 26.06, wiec sobie jeszcze trochę poczekam 🙈

Do góry