grope_
Fanka BB :)
i jakie ciśnienie miałaś? Jakie to były wartości? Oczywiście przed braniem tabletek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i jakie ciśnienie miałaś? Jakie to były wartości? Oczywiście przed braniem tabletek
W granicach 150/80, ale bardzo złe się czułam. Zawroty, kołatania serca, duszności i ogólne złe samopoczucie.i jakie ciśnienie miałaś? Jakie to były wartości? Oczywiście przed braniem tabletek
Chyba za malo DHA ma.Też polecam tą stronę Pan Tabletka nie tylko jeśli chodzi o witaminy ciążowe obecnie chyba najlepszy produkt to nowość na rynku PU. Eriadoru Uno
Mnie ostatnio tez gardło katar szczerze wzięłam sobie miętowego cukierka i w miarę możliwości przeszło . Najlepiej idź do apteki może jest coś na ból gardłaDziewczyny zaraz was nadrobię, ale chciałam zapytać co myślicie o Tamtum Verde w spray. Ogólnie jest uznawany jako bezpieczny, ale mam opory przed wszystkimi lekami i chciałam was zapytać o zdanie. Bardzo boli mnie gardło
Tez je bioręPre.gna to i tak jedne z najmniejszych tabletek z miarę mniejszych jest jeszcze Mama. dha premium zdj
Szkoda mi kasy na te preparaty „dla ciężarnych”, w składzie sam cukier i jakieś szczątkowe ilości witaminy cMnie ostatnio tez gardło katar szczerze wzięłam sobie miętowego cukierka i w miarę możliwości przeszło . Najlepiej idź do apteki może jest coś na ból gardła