reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2023

reklama
Mnie nie boli totalnie nic, jakby zebrać wszystkie, nawet minimalne odczucia z brzucha od terminu okresu, to by wyszły może łącznie ze 2 minuty lekkiego ucisku :p
W sumie każda kobieta jest inna. Każdy organizm inaczej reaguje. Także nie ma co się porównywać to raz a dwa nie ma co się doszukiwać czegoś złego niepotrzebnie 😁

Cześć, ja również się z wami witam. Jestem na przełomie 9/10 tygodnia. To moja trzecia ciąża poprzednie dwie straciłam. W tej jest wszystko dobrze, także jestem dobrej myśli. Jedyna myśl która mnie meczy to ta, że wyszły mi bakterie w moczu a wizytę mam dopiero za tydzień. Czy ktoś też ma taki problem?

Co do ciśnienia to ja dostałam 2 tyg temu wysokiego 160/110. Dostałam dopegyt 3x1 i isoptin 3x1. Ciśnienia teraz to 120/80 max. Jak mam 113/70 to czuje się jak dentka. Ja dziś cały dzień w biegu. Czeka nas remont więc pakuje rzeczy żeby do malowania wynieść i trzeba kupić nowe meble dla dziewczyn i zrobić im lozko na antresoli bo takowe sobie zażyczyły 😊😊😊

Gratuluje dziewczyna które dziś wizytowały... :)

reklama
Jedno pytanie, jak często wstajecie w nocy na siku? Ja dzis skończyłam 10 tydzień i mimo, że staram się nie pic na wieczór i tak muszę 2 razy wstac, inaczej mam uczucie że pęknie mi pęcherz, dziwne bo w dzień aż tak często nie latam, może też przez upały więcej wypoce w trakcie dnia.

Do góry