Paulina9303
Zaangażowana w BB
Nie zawsze, mnie pobolewają czasami.A czy to zawsze boli ? Bo ja to bardzo rzadko odczuwam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie zawsze, mnie pobolewają czasami.A czy to zawsze boli ? Bo ja to bardzo rzadko odczuwam.
Mnie nie boli totalnie nic, jakby zebrać wszystkie, nawet minimalne odczucia z brzucha od terminu okresu, to by wyszły może łącznie ze 2 minuty lekkiego uciskuA czy to zawsze boli ? Bo ja to bardzo rzadko odczuwam.
Mnie w tamtym tygodniu bolało tak w pachwinach, przy takim gwałtownym wstawaniu. Ale ustało.Nie zawsze, mnie pobolewają czasami.
W sumie każda kobieta jest inna. Każdy organizm inaczej reaguje. Także nie ma co się porównywać to raz a dwa nie ma co się doszukiwać czegoś złego niepotrzebnieMnie nie boli totalnie nic, jakby zebrać wszystkie, nawet minimalne odczucia z brzucha od terminu okresu, to by wyszły może łącznie ze 2 minuty lekkiego ucisku
Masz rację.W ulotce napisane, że 300 mg
Mnie też bolały pachwiny, no nic dzidzius musi zrobić sobie wygodnieMnie w tamtym tygodniu bolało tak w pachwinach, przy takim gwałtownym wstawaniu. Ale ustało.