reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2023

reklama
Mnie też kłuje i przestaje. Najbardziej po tej stronie z którego jajnika była owulacja. Lekarka mówiła że to normalne

Bo jak jest sam pęcherzyk to ciężko stwierdzić tydzień dobrze a jak już widać zarodek to lekarz zmierzy i wtedy lepiej określić jest wiek ciazy. Znam przypadki ze nawet pod koniec ciąży po badaniu z 38 tygodnia robi się 40 bo dziecko jest takie duze. Z OM to jest bardzo orientacyjne. Owulacja jest ruchoma i w różnym terminie może wystąpić. Także napewno jest wszystko dobrze. Mi z OM wychodził 7 tydzień a po USG wyszedł 6 i lekarz mowil ze wszystko dobrze wygląda
Pod koniec ciąży (wlasciwie od 2 trym) nie bierze się już tak pod uwagę tego, jaki tydzień wychodzi z pomiarów. Ważne, żeby dziecko rosło. Każde rośnie w swoim tempie, jedno przecież waży na koniec 2800, a inne 4500.
Dziewczyny zaraz was nadrobię, ale chciałam zapytać co myślicie o Tamtum Verde w spray. Ogólnie jest uznawany jako bezpieczny, ale mam opory przed wszystkimi lekami i chciałam was zapytać o zdanie. Bardzo boli mnie gardło :(
Można, spokojnie.

Kłują Was może jajniki? Mnie dziś mocno lewy i się zastanawiam czy wszystko dobrze.. aktualnie 9+2. Wizyta dopiero 26.06, wiec sobie jeszcze trochę poczekam 🙈
Podobno jajniki moga bolec bo produkuja wiecej hormonow, plus mozemy sie czasami same pomylic i nie boli tak naprawdę jajnik tylko ścięgna macicy od rozciągania:)

reklama
Do góry