reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2023

reklama
O faktycznie sporo tego . Jeśli radzą Ci matkę Polkę to warto się tam udać . Moja znajoma miała cukrzyce i żaden lekarz nie chciał jej właśnie prowadzić i dopiero w matce Polce się ja zajęli :) . Blisko Łodzi . Bełchatów :)
Jeszcze czekam na echo serca i holtera i punkcję szpiku i usg jamy brzusznej . I wtedy że wszystkimi badaniami Matka Polka.wizyte ta najbliższą mam 30 czerwca i obawiam się że skieruje mnie na oddzial. Choć szpital w Brzezinach też polecają a osobiście byłam u ordynatora ginekologii i mówi że obawia się. Ale zobaczymy.
To mamy rzut beretem do Siebie :)

O wiecie co ja byłam teraz w 8 tygodniu na usg i właśnie pani nie powiedziała mi ile bije.. hmmm za tydzień mam wizytę u swoje lekarza to już będzie 10 tydzień
Mi też nie powiedział ile bije. Powiedział że wszystko ładnie jest I nie ma się do czego przyczepić. Ale w poprzedniej ciąży było wszystko okey aż do 17 tygodnia. Mam nadzieję że teraz będzie wszystko dobrze do końca

Tylko cierpliwość może nas uratować :) Jestem po dodatkowej wizycie przed urlopem. Mamy ❤ i według moich szacunków i samego USG idealnie 6+6. Termin na Walentynki 😍 Lecę dziewczyny ze spokojnym sercem. ☀🌴

Załączniki

• IMG_20220627_191829.jpg
    IMG_20220627_191829.jpg
    995,4 KB · Wyświetleń: 72
U nas też wszystko w porządku, przyczyna plamień nieznana, ale z dzidzią nic złego się nie dzieje. Też nie wiem, ile dokładnie bije serce, lekarz powiedział tylko, że ładnie i szybko, nie mierzył :)

Załączniki

• 20220627_184438.jpg
    20220627_184438.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 73
Jeszcze czekam na echo serca i holtera i punkcję szpiku i usg jamy brzusznej . I wtedy że wszystkimi badaniami Matka Polka.wizyte ta najbliższą mam 30 czerwca i obawiam się że skieruje mnie na oddzial. Choć szpital w Brzezinach też polecają a osobiście byłam u ordynatora ginekologii i mówi że obawia się. Ale zobaczymy.
To mamy rzut beretem do Siebie :)
Ale jajca 😁😁😅😅 witam sąsiadkę! Też wieś pod Koluszkami, a w środę idę na wizytę do dr Cieślaka 😍

reklama
Do góry