reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2023

znajdzie się ktoś kto nie ma objawów tak jak ja? 🙈 czasami mnie łapie ból podbrzusza i kłucie jajników. Poza tym nic nie czuje. Dla mnie dziwne, bo w poprzedniej ciąży miałam wszystkie możliwe objawy. A teraz nawet piersi nie bolą. I się stresuję, bo czekałam na ta ciąże dwa lata.. pierwsz wizyta u gin w piątek✊

reklama
znajdzie się ktoś kto nie ma objawów tak jak ja? 🙈 czasami mnie łapie ból podbrzusza i kłucie jajników. Poza tym nic nie czuje. Dla mnie dziwne, bo w poprzedniej ciąży miałam wszystkie możliwe objawy. A teraz nawet piersi nie bolą. I się stresuję, bo czekałam na ta ciąże dwa lata.. pierwsz wizyta u gin w piątek✊
ja też nie Mam objawów, jedynie piersi bolesne, ale ja dopiero 4t5d . A ty który masz tydzień?

ja też nie Mam objawów, jedynie piersi bolesne, ale ja dopiero 4t5d . A ty który masz tydzień?
No właśnie nie wiem który tydzień, bo to był pierwszy cykl w którym odpuściłam i wyluzowałam nie sprawdzając kiedy mam owulację. Ostatni okres miałam 28.04 l. Kalkulatory w necie pokazują, ze 6 tydzień. Ale w piątek pewnie u lekarza dowiem się dokładniej

Ja 😁oprócz bolacych piersi 0 objawów. Beta z piątku 3852, obecnie 5t4d

według OM lecimy tak samo 😍 ja tylko owulację miałam najpewniej dzień wcześniej nic zwykle i wypadła 23.05, ale zobaczymy jeszcze jak wyjdzie na USG. Na kiedy masz wizytę?

reklama
u mnie trochę większy ból piersi pojawił się dopiero w sobotę, i ból w podbrzuszu ciągle jest, dodatkowo trochę mnie ciągną mdłości, ale to na naprawdę intensywne zapachy. Poza tym też nie czuje jeszcze nic 😊 objawy pewnie albo dopiero przyjdą albo jesteś szczęściarą i obędzie się bez nieprzyjemnych dolegliwości 😆 Trzymamy kciuki za piątkową wizytę 🤞

Do góry