reklama
мą∂яα ιиα¢zєנ :)
Fanka BB :)
Pierogi z miesem i jagodami wchodzą mi najlepiejJa wczoraj byłam na wynikach po pracy wzielam się za pierogi zjadłam wczoraj dwie porcje . Koło 12 mnie zaczęło coś brać gardło ,uszy ,ale przespałam się i minęło całe szczęście. Dzisiaj będę robic Barszcz
MaGdaLenAx94
Ja dziś robię krem z zielonego groszku i chyba gulasz
Ja za to ryż z warzywami i z kurczakiem
Hej dziewczyny! U nas dziś 12+3 i odpukać od kilku dni mdłości mi trochę odpuściły . Wróciła ochota na jedzenie, co prawda nadal wybiórczo ale jednak! Byłam wczoraj na dodatkowym usg bo w piątek pani dr chciała nas uspokoić przed prenetalanymi i tak nas uspokoiła, że rzuciła w eter, że nie widziała kości nosowej cały weekend o tym myślałam, więc dziś poszłam znowu. Poręczyliśmy dzidziutka, kości się znalazły a bobas pięknie zaprezentował sprzęt między nogami i będziemy mieć synka jutro mam prenatalne wiec jeszcze dozuje emocje, ale wierze ze wszystko jest ok i moje 6,3cm szczęścia jest zdrowe
Moni91
znam ten ból. W piątek miałam prenatalne, dziecko nie chciało współpracować.... Lekarz nie był w stanie ocenić kości nosowej. Był stres, strach nawet łzy... Wczoraj byłam jeszcze raz żeby sprawdzić co i jak. Tym razem bobas pięknie się obracał, wszystko jest dobrzeHej dziewczyny! U nas dziś 12+3 i odpukać od kilku dni mdłości mi trochę odpuściły . Wróciła ochota na jedzenie, co prawda nadal wybiórczo ale jednak! Byłam wczoraj na dodatkowym usg bo w piątek pani dr chciała nas uspokoić przed prenetalanymi i tak nas uspokoiła, że rzuciła w eter, że nie widziała kości nosowej cały weekend o tym myślałam, więc dziś poszłam znowu. Poręczyliśmy dzidziutka, kości się znalazły a bobas pięknie zaprezentował sprzęt między nogami i będziemy mieć synka jutro mam prenatalne wiec jeszcze dozuje emocje, ale wierze ze wszystko jest ok i moje 6,3cm szczęścia jest zdrowe
Ale co my matki się na stresujemy to nasze....
Ja kupiłam i nie żałuję. Na tym etapie znajduje od razu pięknie serduszko Jeżeli chcesz.to wyślę Ci zdjęcie jaki kupiłam.Ja myślę nad zakupem,bo po ostatnim poronieniu mam czarne myśli,boję się każdego usg że usłyszę że nie bije..
Teraz też siedzę pod gabinetem i się zastanawiam co lekarz zobaczy na monitorze. Czy jest wszystko dobrze.
A tak sama będę mogła sobie sprawdzić raz dziennie i nie mieć nerwów. Tylko właśnie nie wiem jaki jest dobry.
Oj strasznie sie gotuje jak slysze ' faceci nie powinni plakac' a ja uwazam, ze to bardzo wazne pokazywac swoje emocje radosc ake tez i lzy smutekJa mam córkę i syna . Córka żywa , niegrzeczna syn ułożony , bardzo wrażliwy także totalna odwrotność. Nie zmieniam charakteru dziecka po prostu jedno po mamusi ( syn grzeczny oczywiście po mamusi ) córka po tatusi ,bo tatuś ponoć taki był łobuz . Mój tato też jest człowiekiem wrażliwym i często płacze ,ja osobiście nie widzę nic w tym złego . Wręcz lubię jak facet też okazuje emocje i dziewczynka też powinna mieć swoje zdanie , postawić się. Szkoda,że właśnie są takie wymagania stawiane każdy z nas jest inny
Jezu podziwam was za tw gotowanie ja wymiękam caly dzien bym lezala i spalaJa wczoraj byłam na wynikach po pracy wzielam się za pierogi zjadłam wczoraj dwie porcje . Koło 12 mnie zaczęło coś brać gardło ,uszy ,ale przespałam się i minęło całe szczęście. Dzisiaj będę robic Barszcz
мą∂яα ιиα¢zєנ :)
Pewnie poproszeJa kupiłam i nie żałuję. Na tym etapie znajduje od razu pięknie serduszko Jeżeli chcesz.to wyślę Ci zdjęcie jaki kupiłam.
reklama
Majka7898
Aktywna w BB
Hej, zastanawiam się czy dzisiaj tak cicho tutaj czy coś z moją apką jest nie tak?
U mnie jutro 11+0 a dzisiaj mam wrażenie że całkiem ustały objawy. Z jednej strony stres a z drugiej pozytywnie się nastawiam że już zbliża się 2 trymestr i pewnie dlatego Jak tam wasze objawy?
U mnie jutro 11+0 a dzisiaj mam wrażenie że całkiem ustały objawy. Z jednej strony stres a z drugiej pozytywnie się nastawiam że już zbliża się 2 trymestr i pewnie dlatego Jak tam wasze objawy?