Wypustek płciowy? Co to znaczy? lekarz jeszcze nic nie mówił o płciNo pięknie, jesli sie nie myle to chyba widac nawet juz wypustek płciowy?
Bardzo dobry sprzęt
reklama
MaGdaLenAx94
Fanka BB :)
W sumie mam normalny apetyt w ciągu dnia. Nie zauważyłam żebym jadła wiecej. Ale najgorzej w nocy. Jak zjem za wcześnie kolację to kolo 2-3 budzę się głodna i nie sposób zasnąć, ale wtedy zjadam albo jogurta albo owoca. Próbowałam pic wodę ale to nic nie pomaga a miałam wrażenie że jeszcze gorzejJak u was z apetytem? Bo u mnie średnio choć mdłości prawie ustąpiły ,tak z apetytem nadal nie wróciłam na swoje tory. Na mięso patrzeć nie mogę, na słodycze też chociaż przed ciążą je kochałam lekarz niezbyt zadowolony, że schudłam pół kilo w 3 tyg ale co zrobić
Od niczego mnie nie odrzuciło jak narazie i do niczego nie mam specjalnego pociągu
Też póki co nie mam żadnych zachcianekW sumie mam normalny apetyt w ciągu dnia. Nie zauważyłam żebym jadła wiecej. Ale najgorzej w nocy. Jak zjem za wcześnie kolację to kolo 2-3 budzę się głodna i nie sposób zasnąć, ale wtedy zjadam albo jogurta albo owoca. Próbowałam pic wodę ale to nic nie pomaga a miałam wrażenie że jeszcze gorzej
Od niczego mnie nie odrzuciło jak narazie i do niczego nie mam specjalnego pociągu
MaGdaLenAx94
A właśnie szkoda bo chociaż po tym bym mogła się domyślić jaka płeć oczywiście z dystansem podchodzę do tego ale chociaż bym miała podstawy gdybać a tak kompletnie nic. Mdłości mam średnie. Wymiotuje co parę dni rano ale czy to mało czy dużo nie wiemTeż póki co nie mam żadnych zachcianek
na tym etapie i dziewczyna i chłopiec mają wyrostek płciowy, ale jest on skierowany pod innym kątem gdy jest to chłopiec a pod innym gdy dziewczynka. Na podstawie kąta tego nachylenia lekarz ustala płeć malca. Ale jest to bardziej wiarygodne ok 12/13 tcWypustek płciowy? Co to znaczy? lekarz jeszcze nic nie mówił o płci
mary.m
Obiad jem normalnie, ale na śniadanie i kolacje od kilku dni jedyne ci mogę zjeść to kromka z serem żółtym wędliny zaczęły mi okropnie śmierdzieć, myślałam ostatnio, ze coś się zepsuło w lodówce, a to był tylko zapach wędlin teraz otwieram lodówkę z zatkanym nosem, żeby mnie nie ciągnęło na wymioty. I odrzuciło mnie od słodyczy, już chyba z miesiąc nie jem, już nawet lody nie przejdą, tylko te bez cukru mogą być. Za to owoce mimo, ze słodkie to wchodzą bez problemuJak u was z apetytem? Bo u mnie średnio choć mdłości prawie ustąpiły ,tak z apetytem nadal nie wróciłam na swoje tory. Na mięso patrzeć nie mogę, na słodycze też chociaż przed ciążą je kochałam lekarz niezbyt zadowolony, że schudłam pół kilo w 3 tyg ale co zrobić
Dziękuję za 2 tyg na prenatalnych może już coś więcej powiena tym etapie i dziewczyna i chłopiec mają wyrostek płciowy, ale jest on skierowany pod innym kątem gdy jest to chłopiec a pod innym gdy dziewczynka. Na podstawie kąta tego nachylenia lekarz ustala płeć malca. Ale jest to bardziej wiarygodne ok 12/13 tc
Agulekjuleczka
Ja co zjem, to jest mi niedobrze. Od dwóch dni wieczór wymioty, tak jakby mi coś zaszkodziło. Nie mam na nic ochoty, to się u mnie zmienia z dnia na dzień. Chociaż wczoraj zjadłam u szwagierki zupę pomidorową ze świeżych pomidorów i chyba dziś muszę ugotować, bo to jedyna potrawa na jaką miałam wczoraj ochotę. Dziś robię polędwicę w sosie śmietanowo- musztardowym z kopytkami i buraczki, ale w sumie bardziej obiad pod dzieci, bo chyba nie mam ochotyJak u was z apetytem? Bo u mnie średnio choć mdłości prawie ustąpiły ,tak z apetytem nadal nie wróciłam na swoje tory. Na mięso patrzeć nie mogę, na słodycze też chociaż przed ciążą je kochałam lekarz niezbyt zadowolony, że schudłam pół kilo w 3 tyg ale co zrobić
To mamy podobnie, mi też owoce bardzo smakująObiad jem normalnie, ale na śniadanie i kolacje od kilku dni jedyne ci mogę zjeść to kromka z serem żółtym wędliny zaczęły mi okropnie śmierdzieć, myślałam ostatnio, ze coś się zepsuło w lodówce, a to był tylko zapach wędlin teraz otwieram lodówkę z zatkanym nosem, żeby mnie nie ciągnęło na wymioty. I odrzuciło mnie od słodyczy, już chyba z miesiąc nie jem, już nawet lody nie przejdą, tylko te bez cukru mogą być. Za to owoce mimo, ze słodkie to wchodzą bez problemu
reklama
Paulina9303
Zaangażowana w BB
Bo jeszcze trochę za wcześnie na "diagnoze" ale myślę że z tym sprzętem za 2 tygodnie powinno już się wyjaśnić więcejWypustek płciowy? Co to znaczy? lekarz jeszcze nic nie mówił o płci
Załączniki