reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2023

Dziewczyny znowu ja... Wybaczcie, ale to pierwsza i wyczekiwana ciąża, a po tym krwawieniu kontaktowym po usg i braku pęcherzyka już swiruje. Czy wy też macie tak, że ani pół dnia nie ma bez jakiegoś lekkiego bólu? A to brzuch, a to jajnik, a to macica.. Ale ciągle coś czuję. Nie jest to duży ból, ale jest. Albo kłucie albo tępy.
Jak tak boli to dobrze, bo macica się rozciąga. To dobry znak. Ja mam (albo sobie wkrecilam) dziwne uczucie w pępku😁 I sobie tłumaczę, że dzidzia się już łączy ze mną 😆

reklama
Jak bolą oba i macica cała to dobrze. Nie masz się czym martwić, że pozamaciczna bo bolą równomiernie. Mnie boli właśnie tylko jedna strona tępam bólem. Jajnik od którego była owulacja i właśnie boję się czy jajeczko w nim nie wylądowało skoro boli tlyko jedną strona.

U Ciebie wszystko jest ok.! 😁 Ale jeśli będziesz spokojniejsza to sprawdź.. 🙂
Ja się nie zgodzę z tymi jajnikami troszkę. Mnie boli raz jeden, potem drugi a jeszcze później dwa jednocześnie i mam ciążę w odpowiednim miejscu. Nie jest pozamaciczna, więc to chyba nie jest reguła😊 każdy organizm jest inny. Moja koleżanka nie czuła nic żeby wskazywało, że ma ciążę pozamaciczną a niestety...

Ja się nie zgodzę z tymi jajnikami troszkę. Mnie boli raz jeden, potem drugi a jeszcze później dwa jednocześnie i mam ciążę w odpowiednim miejscu. Nie jest pozamaciczna, więc to chyba nie jest reguła😊 każdy organizm jest inny. Moja koleżanka nie czuła nic żeby wskazywało, że ma ciążę pozamaciczną a niestety...
Ale właśnie o tym pisałam, że jak bolą oba albo na przemian to ok. Mnie boli tylko jeden i tlyko jedną strona..

Ale właśnie o tym pisałam, że jak bolą oba albo na przemian to ok. Mnie boli tylko jeden i tlyko jedną strona..
ale ja z tego co pamiętam z poprzednich ciąż to zawsze bolał mnie jeden z którego była owulacja , dlatego teraz trochę mnie zaskoczyło że bolą dwa ... Mąż już się martwi czy nie bliźniacy 🤣

ale ja z tego co pamiętam z poprzednich ciąż to zawsze bolał mnie jeden z którego była owulacja , dlatego teraz trochę mnie zaskoczyło że bolą dwa ... Mąż już się martwi czy nie bliźniacy 🤣
Oooo matko i córko jak mnie pocieszyłaś.!!! 😁😁😁😍😍😍Chyba lepszej wiadomości nie mogłam przeczytać. 😁

Hahaha.. Mąż pewnie przerażony. 😂 Na pocieszenie powiedz mu, że jajniki są dwa, a ciążę zdążają się bardziej mnogie niż bliźniacze. 😂🙈

Jezu, tak bardzo marzę o samojedzie!! ❤ to są tak kochane I piękne psy... Chociaż wyobrażam sobie że codzienna pielęgnacja, długie spacery to jednak spory obowiązek. Czytałam że samojedy względem dzieci są bardzo przyjazne 🤞👍
W ogóle w stosunku do ludzi, są kochane, ale nasza jest wyjątkowo rozpieszczona 😁 polecam z czystym sumieniem, ale od razu trzeba wychowywać bo potem szogun rośnie.

reklama
Na instagramie followuje Coconut Rice Bear i Mayapolarbear, takie słodziaki że nie wiem 😍 ale u nas jakikolwiek pies by się mega męczył, nie jesteśmy ze starym bardzo spacerowi, a mieszkamy w bloku... Mimo wszystko, marzenie pozostaje 🤣 może kiedyś, jak dorobimy się chaty z ogródkiem 🤣
Nasi rodzice mają domy z ogródkami, więc często też tam jeździmy żeby się wybiegała, bo sposcic tego szoguna to strach. A tak to spacery (głównie narzeczony) 😁 mną ona miota na ulicy 🤣 w bloku też się da. Ja się obawiam spacerów z nią I dzieckiem 😅

Do góry