Grabarzenka
Fanka BB :)
6+2 dzisiajktóry masz Tydzień? Ja idę w poniedziałek, będę mieć z om 6+1 i zastanawiam się, czy serduszko już będzie...cieszę Się, że u Ciebie wszystko dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
6+2 dzisiajktóry masz Tydzień? Ja idę w poniedziałek, będę mieć z om 6+1 i zastanawiam się, czy serduszko już będzie...cieszę Się, że u Ciebie wszystko dobrze
Ja mam z OM 6.05 4+5, wiec Ty masz 4+4. Może być sam pęcherzykDziewczyny trochę się nie odzywałam, ale w piątek miałam jednorazowe mini plamienie i w sobotę do południa trochę podbarwionego śluzu. Mega się wystraszyłam, ale sobotnia beta super przyrost. Obecnie się głowie czy dobrze wzięłam lekarza. OM 07.05 - możecie mi powiedzieć który mam teraz tydzień ciąży ? Lekarz na 13.06 - będzie coś już widać?
Oo ja też jutro sprawdzam przyrost oby było jak najwięcej!!!A ja jutro idę sprawdzić betę . Dostałam dzisiaj telefon że ginekolog nie będzie mógł mnie przyjąć w zaplanowanym dniu i przełożyli na piątek więc jutro pójdę sprawdzić betę , wynik i tak będzie w czwartek bo u mnie zawsze jest na drugi dzień . Mam nadzieję że będzie gdzieś około 3 tys
Kurde jak to? Ja jestem w 4 i mi kazała jeść pregna Plus i 3 razy dziennie 1 tabletkę MagneB6 bo mam te bóle i skurcze.Dziś mi lekarz mówił żeby do 8 tyg.. tylko kwas foliowy, żadnych witamin.
Mi powiedział lekarz, że w pierwszym trymestrze wystarczy kwas foliowy, ale jak chce to mogę No. Femibion dla pierwszego trymestruA jakie suple łykacie ? Ja biorę na razie różne rzeczy które brałam tez przed ciąża, ale nie wiem np czy magnez mam brać czy nie
No i bądź człowieku mądry i pisz wiersze ciąża to wiele zagadek i pytań np jakie kosmetyki używać, co jeść. Wszystko sprawdzamMi powiedział lekarz, że w pierwszym trymestrze wystarczy kwas foliowy, ale jak chce to mogę No. Femibion dla pierwszego trymestru