reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny trochę się nie odzywałam, ale w piątek miałam jednorazowe mini plamienie i w sobotę do południa trochę podbarwionego śluzu. Mega się wystraszyłam, ale sobotnia beta super przyrost. Obecnie się głowie czy dobrze wzięłam lekarza. OM 07.05 - możecie mi powiedzieć który mam teraz tydzień ciąży ? Lekarz na 13.06 - będzie coś już widać?

Powiem Wam, że nie planowałam tej ciąży i tak cały czas nie mogę pozbierać myśli. Skoro już jest to maleństwo to zależy mi na jego zdrowiu itp, ale z drugiej strony to takie dziwne dla mnie, że ono faktycznie jest. Nie wiem czy będę potrafiła kochać dwójkę dzieci tak samo mocno. Lena jest dla mnie całym światem. Dziwnie...
Chociaż planowałam docelowo trójkę dzieci, ale.... Nie tak szybko 😅

Dziewczyny trochę się nie odzywałam, ale w piątek miałam jednorazowe mini plamienie i w sobotę do południa trochę podbarwionego śluzu. Mega się wystraszyłam, ale sobotnia beta super przyrost. Obecnie się głowie czy dobrze wzięłam lekarza. OM 07.05 - możecie mi powiedzieć który mam teraz tydzień ciąży ? Lekarz na 13.06 - będzie coś już widać?
Ja mam z OM 6.05 4+5, wiec Ty masz 4+4. Może być sam pęcherzyk

A ja jutro idę sprawdzić betę . Dostałam dzisiaj telefon że ginekolog nie będzie mógł mnie przyjąć w zaplanowanym dniu i przełożyli na piątek 🙈 więc jutro pójdę sprawdzić betę , wynik i tak będzie w czwartek bo u mnie zawsze jest na drugi dzień . Mam nadzieję że będzie gdzieś około 3 tys
Oo ja też jutro sprawdzam przyrost :) oby było jak najwięcej!!!

A jakie suple łykacie ? Ja biorę na razie różne rzeczy które brałam tez przed ciąża, ale nie wiem np czy magnez mam brać czy nie

reklama
Do góry