reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2023

Ktoś jeszcze jest kp? Okropnie bolą mnie piersi jak Młody je, a trzecią noc z rzędu na mnie wisi prawie cały czas 🤦‍♀️ Miałam ochotę wystrzelić się w kosmos 🙈 chciałabym go odstawić, tylko nie wiem jak się do tego zabrać, boje się, ze będzie wielki płacz

reklama
Ktoś jeszcze jest kp? Okropnie bolą mnie piersi jak Młody je, a trzecią noc z rzędu na mnie wisi prawie cały czas 🤦‍♀️ Miałam ochotę wystrzelić się w kosmos 🙈 chciałabym go odstawić, tylko nie wiem jak się do tego zabrać, boje się, ze będzie wielki płacz
Ja jeszcze karmię. Mam nadzieję że sam się odstawi, bo karmienie w tandemie to nie dla mnie. Od września idzie do żłobka, więc siłą rzeczy bedzie musiał zapomnieć o cycku na kilka godzin. Choć jak go znam to nadrobi w nocy. Ale widzę że mleka mam już mniej.

Młodzi młodzi 😀 nasze życie trochę ciężkie , mam córkę z autyzmem+ niepełnosprawność intelektualna ojjj czasami jest ciężko . Ale mąż kocha ja jak swoją i to najważniejsze dla mnie ❤️
Moja szwagierka ze szwagrem też mają syna z autyzmem już ma 23 lata nie zdecydowali się na drugie chyba z obawy co będzie . Wyobrażam sobie ,że nie jest łatwo ,bo wiem jak u szwagra jest .

Ja karmiłam córkę 3 lata i 3 miesiące odstawiłam,bo miałam tomografię z kontrastem i się bałam. Piersi pomalowałam markerem na czerwono szczególnie sutki i mówiłam,że ranę mają i nie wolno trzy dni trochę marudziła i koniec ,a ile twoje ma?

Ja :( Już ledwo zipię. Młoda ciągnie w nocy co chwilę, a w dzień zaczęłam znów jej dawać, bo jak tak okropnie się czułam w czwartek, piątek i sobotę, a to był jedyny sposób na polezenie w spokoju. Jestem wymietolona, niewyspana. Ząb jeszcze jej idzie i w zasadzie nie wiem co robić. Leku przeciw mdłościom nie mogę brać przez kp właśnie też. Co prawda, ok się czulam dwa ostatnie dni, ale kto wie czy ten stan nie wroci.

Już macie dziwczyny terminy prenatalnych ja dalej muszę czekać, co wizyta co ciąża młodsza 🙈 mam nadzieję, że mi teraz wiarygodnie pomiar wyjdzie tydzień po tygodniu. Jutro wizyta o 16.00
Ja mam w piątek . Z usg mi wyszło ze teraz jest 11+6 ale jest to nie możliwe chyba ze wiatropylna jestem 🤣 teraz idę do dobrego lekarza który ma super sprzęt także jestem ciekawa jak on mi to wyliczy 😀

reklama
A przy seksie przerywanym patrzyliscie kiedyś na dni płodne ? Ja nigdy może mogliśmy patrzeć to był błąd . Tyle lat się nie wpadło 🤷 dlatego wielki zonk

Do góry