reklama
Aleksandra28
Zaciekawiona BB
Jeszcze nie powiedzieliśmy, dziś 10+2, za tydzień mam prenatalne i jak się okaze, ze wszystko dobrze jest to powiemy ♥Martwię się jak moja siostra to przyjemnie ,bo ona zaś ma problemy z zajściem w ciążę. Ja zaś nie miałam nigdy problemu z zajściem ,ale utrzymaniem. Nie wiem kiedy powiem rodzinę,ale pewnie nie długo,bo i tak się wyda. Dlatego,że mama pilnowała mi młodsza a teraz ja będę siedzieć w domu . Nigdy nie mówiłam zbyt szybko zazwyczaj w trzecim miesiącu . A wy jak tam już rodzinka wie? Ciekawe jak mój starszy syn zareaguję
Ja nie powiedziałam, że trzeba chować brzuch ciążowy Zawsze lubiłam dopasowane ubrania i w ciąży też takie niosłam i będę nosić Tylko, że wolę ten brzuch zimą mieć, a latem już z dzidzią wyskoczyć na plażęJa tak czy tak nie mam małego brzucha także zresztą nie uważam że ciazowy brzuch trzeba chować
Agulekjuleczka
Fanka BB :)
Ja bez zabezpieczenia i seks przerywany przez 17 lat, cała trójka jest planowanaja stosowałam seks przerywamy przez 14 lat a tu klops będzie trzecie . Poprzednie były planowane . Już nie wierzę w seks przerywany . U nas też na grupie były trzy dziewczyny co mają dzieci z takiego stosunku
Dolatkaaaaa
Młodzi młodzi nasze życie trochę ciężkie , mam córkę z autyzmem+ niepełnosprawność intelektualna ojjj czasami jest ciężko . Ale mąż kocha ja jak swoją i to najważniejsze dla mniemłodzi jesteście . Dopiero życie się zaczyna
MaGdaLenAx94
RozumiemJa nie powiedziałam, że trzeba chować brzuch ciążowy Zawsze lubiłam dopasowane ubrania i w ciąży też takie niosłam i będę nosić Tylko, że wolę ten brzuch zimą mieć, a latem już z dzidzią wyskoczyć na plażę
Msszczotka
I jak po wizycie??ja też dziś wizyta o 15 i stes . Ostatnio na tym etapie dowiedziałam się że serce przestało bić
Msszczotka
Już macie dziwczyny terminy prenatalnych ja dalej muszę czekać, co wizyta co ciąża młodsza mam nadzieję, że mi teraz wiarygodnie pomiar wyjdzie tydzień po tygodniu. Jutro wizyta o 16.00
mary.m
Zdrówka, oby szybko przeszłoJa dzisiaj zrobilam test na covid i mam wynik pozytywny
reklama
mary.m
Moi rodzice wiedzą, siostra i przyjaciółki. Teściowej póki co nie mówimy, bo strasznie wszystko przeżywa i żyć mi nie da, jak się uda to powiedziałabym jej po prenatalnychMartwię się jak moja siostra to przyjemnie ,bo ona zaś ma problemy z zajściem w ciążę. Ja zaś nie miałam nigdy problemu z zajściem ,ale utrzymaniem. Nie wiem kiedy powiem rodzinę,ale pewnie nie długo,bo i tak się wyda. Dlatego,że mama pilnowała mi młodsza a teraz ja będę siedzieć w domu . Nigdy nie mówiłam zbyt szybko zazwyczaj w trzecim miesiącu . A wy jak tam już rodzinka wie? Ciekawe jak mój starszy syn zareaguję