Charbel
Fanka BB :)
Jak beta osiągnie 1000. Wcześniej lekarz po prostu zobaczy spuchnięte endometrium, albo jakiś mini pęcherzyk - a przy 1000 jest szansa że zobaczy coś więcej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak beta osiągnie 1000. Wcześniej lekarz po prostu zobaczy spuchnięte endometrium, albo jakiś mini pęcherzyk - a przy 1000 jest szansa że zobaczy coś więcej
Zobacz załącznik 1420531
Widoczny pęcherzyk 27 czerwca , czyli 4 tygodnie po stosunku, beta coś koło 11200.
Mój bez krępacji pcha się do gabinetu, a ja do niego zawołany cię jak będzie czas, a on a co ja nie widziałem jak gacie ściągasz albo twojego tyłka chyba będzie chciał być na każdej wizycie.Biorę narzeczonego Ty razem, razem będziemy płakać może lekarz wpuaci go za kotarkę zeby posłuchał
Ja biorę duphaston, mam lekkie pobolewania w podbrzuszu ale takie minimalne.Czy któraś mama bierze duphaston ? Jestem w 5 tyg miałam bóle podbrzusza i teraz tak po tym leku nic kompletnie nie czuje i się tak zastanawiam czy wszystko dobrze czy tak to działa ?
Mi 1 beta 12 dni po stosunku wyszła 200A ile wyszła Wam pierwsza beta? Ja mam 30 ale jestem 3 dni przed miesiączka. Chyba liczyłam na trochę więcej ale nie wiem czy nie przesunęła mi się owulacja.
A mnie od samiutkiego początku bolą sutki, a nie całe piersi.Moje tez strasznie wielkie i „delikatne”
A mnie trochę sutki a trochę całe piersiA mnie od samiutkiego początku bolą sutki, a nie całe piersi.
Ja powiedzialam zaraz po 1 wizycie u lekarza, bo już nie poszłam do pracy, mam zamiar całą ciążę być na L4 i delektować się tym stanemZdecydowanie nie dziś będę próbowała powiedzieć szefowi i strasznie mi z tym ciężko.. jestem pracoholiczka a dodatkowo dopiero co w styczniu wrócilam z macierzyńskiego i jest mi tak głupio..
U mnie jest StefanekDziewczyny! Mam wyniki drugiej bety!
Pierwsza 04.06. - 116
Druga - 08.06. - 729
4 dni i skoczyło 6-krotnie
Jedziesz Kruszku! (Kruszek to na razie imię, które z mężem ustaliliśmy )