reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2023

reklama
Ja też skończyłam w czerwcu 40 🙈🙈🙈
O jaaa, cudownie :D

O kalarepie pierwszy raz słyszę, może chodzi o pestcydy z ziemi? Ale to chyba wszystko gruntowe ma i trzeba bardzo dobrze myć i obrać. Ja mam fioła z myciem, kiedyś gdzieś dziewczyna pisala, że poroniła z powodu listeriozy i od czasu pierwszej ciąży myję wszystko dwa razy, dokładnie obieram i nie jadłam surowych warzyw "na mieście". Z aloesem inna historia, może być przyczyną krwawień, dlatego nie można.

Ja też 26.

Byłam dziś u gina, z brzdącem ponoć ok..
Ledwo żyje, mdłości mnie męczą, zawroty głowy, dostałam katar. Do tego praca, opieka nad młoda i psychicznie ciężko więc nie będzie mnie tu pewnie za dużo

Załączniki

• IMG_20220702_140410.jpg
    IMG_20220702_140410.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 101
reklama
Jak tak czasem czytam Wasze wpisy co wolno a co nie to się zastanawiam czy się z słoiku zabezpieczonym gazą nie zamknać 😅😅😅 kawę ograniczyłam fakt bo potrafiłam wypić porzadne 3 parzuchy a teraz totalniy maks to dwie małe z ekspresu z kosmiczną ilością mleka. Herbata zielona w ciąży jest mniej porzadana niż kawa więc właśnie ja ostawiłam. Ale błagam wyjasnijcie mi co może być złego w surowej kalarepie 😅 jak te nasze mamy nas zdrowe porodzily jak jadly praktycznie wszystko 😃 luzu kobiety 😍

Do góry