reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2023

Witajcie, nie wiem czy mam być w styczniu czy w lutym bo termin z aplikacji mam 28 styczeń ale lekarka mówi że ciąża jest o tydzień młodsza wg CRL ale to niby za wcześnie żeby zmieniać wiek ciąży... no to przychodzę do was tu 😊 jestem teraz albo 8+3 albo 9+3 🤪
Ja mam 9+5 lub 9+3 sama już się pogubiłam 🤣 każdy lekarz co innego mówi . Także mam termin 28/30 styczeń . Ale tu jest miło i wygodnie 😁 jeszcze mnie tu nikt nie przegonił xd

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was była równo w 6 tygodniu na usg i było widać fasolę z serduszkiem? W poniedziałek mam wizytę kolejna. Już mnie stres bierze 😕
Ja byłam według om 6+1 ale na zdjęciu mam napisane 6+0 i u mnie nie było serduszka, niby jakiś cień tętna był ale ja nic nie widziałam nawet zarodek nie był zbyt widoczny według mnie😅 wstawiam ci zdjecie ale oczywiście u ciebie może być inaczej

Załączniki

• 4B3BA987-E938-487F-B6D2-1AFC1D89C0E9.jpeg
    4B3BA987-E938-487F-B6D2-1AFC1D89C0E9.jpeg
    731,7 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Cześć, chciałabym dołączyć do grupy, termin wg miesiączki 29. Styczeń ale wg USG tydzień później a więc w lutym. To mój 9 tydzien ciąży. 1 poród przez CC cięcie z którego mam 9 letniego syna i niestety jedno poronienie za mną. Mam nadzieję, że teraz się uda 🙂. Byłam na lutowkaxh dokładnie 10 lat temu 😁gdy byłam w ciąży w synem. Chętnie do Was dołączę:)

Do góry