reklama
Chudzinka
Zaangażowana w BB
Chyba się natknęłam na Twój komentarz na fejsie w grupie Lutowych mamusiek, albo dziewczyna miała dokładnie taka sama wagę i przytycie zwracam uwagę, bo ja tez z tych z wagą piórkowąJa w pierwszej ciazy przytylam 9 kg, ale mialam cukrzyce ciazowa.
A teraz waze 52
Julka - dziękuję za info z tym glukometrem, muszę podjechać muszę mieć jakąś receptę czy coś?
Moniu1
Aktywna w BB
Witajcie, nie wiem czy mam być w styczniu czy w lutym bo termin z aplikacji mam 28 styczeń ale lekarka mówi że ciąża jest o tydzień młodsza wg CRL ale to niby za wcześnie żeby zmieniać wiek ciąży... no to przychodzę do was tu jestem teraz albo 8+3 albo 9+3
Jest ponad centymetr człowieczka z bijącym sercem 7+3, termin na 12.02 czyli wszystko dokładnie tak, jak sobie wyliczyłam sama na początku z owulacji z ostatnia miesiączka mam tygodniowy rozjazd, ale mam cykle 33 i więcej i wiedziałam że standardowe liczenie nie ma sensu w moim przypadku
Sorki za paluch na zdjęciu ale robiłam na szybko dla męża wiecie, trzeba było dokładnie pokazać
Mąż przeszczęśliwy, siedział jak na szpilkach te dwa tygodnie, bo bał się czy maluch sie pojawi.
Kolejna wizyta za 4tyg dobrze że mam pakiet w Medicover, polecę jeszcze raz w międzyczasie
A byc
A byc mozeChyba się natknęłam na Twój komentarz na fejsie w grupie Lutowych mamusiek, albo dziewczyna miała dokładnie taka sama wagę i przytycie zwracam uwagę, bo ja tez z tych z wagą piórkową
Julka - dziękuję za info z tym glukometrem, muszę podjechać muszę mieć jakąś receptę czy coś?
Ehh laski zazdroszcze teściowych.. moja to istna zołza.. nie lubila mnie już zaczym mnie poznała, na każdym kroku mi dogryza i robila wszystko żeby rozbic nasz zwiazek, a jest mila tylko jak coś potrzebuje..ale to dluga historia i uczę się do tej sytuacji przyzwyczajać, w sensie jak najmniejszy kontakt..
Ale dzis mnie spotkała kolejna przykra sytuacja ze strony tej rodziny.. bratanica mojego K. W sierpniu rodzi.. i "ukradła" mi imie dla ewentualnego syna Kiedys wspominałam ze jak będę miala dzieci to będzie Kubuś i Klara. No i dzis sie dowidzialam ze ona da na imię synowi Kuba. Mówiąc mi to z uśmiechem:" Tobie sie tez te imie podobało nie?" Ehh wiem ze urodzi pierwsza i ze ja mogę mieć corke( choc czuje ze to będzie syn), ale zrobilo mi się przykro bo mialam te imiona wybrane juz od 6 lat jak zaczęliśmy się starać
Ale dzis mnie spotkała kolejna przykra sytuacja ze strony tej rodziny.. bratanica mojego K. W sierpniu rodzi.. i "ukradła" mi imie dla ewentualnego syna Kiedys wspominałam ze jak będę miala dzieci to będzie Kubuś i Klara. No i dzis sie dowidzialam ze ona da na imię synowi Kuba. Mówiąc mi to z uśmiechem:" Tobie sie tez te imie podobało nie?" Ehh wiem ze urodzi pierwsza i ze ja mogę mieć corke( choc czuje ze to będzie syn), ale zrobilo mi się przykro bo mialam te imiona wybrane juz od 6 lat jak zaczęliśmy się starać
Na Glukometr nie trzeba recepty, dostaniesz go też za darmo w każdej aptece tylko trzeba dokupić sobie paski -koszt około 38zl/50szt.Chyba się natknęłam na Twój komentarz na fejsie w grupie Lutowych mamusiek, albo dziewczyna miała dokładnie taka sama wagę i przytycie zwracam uwagę, bo ja tez z tych z wagą piórkową
Ehh laski zazdroszcze teściowych.. moja to istna zołza.. nie lubila mnie już zaczym mnie poznała, na każdym kroku mi dogryza i robila wszystko żeby rozbic nasz zwiazek, a jest mila tylko jak coś potrzebuje..ale to dluga historia i uczę się do tej sytuacji przyzwyczajać, w sensie jak najmniejszy kontakt..
A przestan. Nawet na to nie patrz.jak podoba Ci sie to nazywaj takEhh laski zazdroszcze teściowych.. moja to istna zołza.. nie lubila mnie już zaczym mnie poznała, na każdym kroku mi dogryza i robila wszystko żeby rozbic nasz zwiazek, a jest mila tylko jak coś potrzebuje..ale to dluga historia i uczę się do tej sytuacji przyzwyczajać, w sensie jak najmniejszy kontakt..
reklama
Dokładnie, bez recepty..Na Glukometr nie trzeba recepty, dostaniesz go też za darmo w każdej aptece tylko trzeba dokupić sobie paski -koszt około 38zl/50szt.