OM 7 maja wiec to jest uchwycony sam początek chyba wypije taka słaba bo trzeba iść do pracki dziś betę planuje zrobić jutro i w sobotę bo w piątek nie mogę powtórzyć bo rano jadę w gościnęZrób betę, mniej więcej będziesz znala tydzień
reklama
Mnie zemdliło w pon w pociągu, i wczoraj do 15 koszmarne mdłości. Ale czy to może być tak szybko? Czy coś czymś przytrulam? Tego nie wiem. Okaże sięu mnie już są nudności, a zaczęłam 5 Tydzień, czyli świeża sprawa u mnie są miłości wieczorem i bóle żołądka...w poprzednich w ciążach też miałam.
pluto_nova
Moderator
ja OM 6.05 Dzisiaj mam termin miesiączkiOM 7 maja wiec to jest uchwycony sam początek chyba wypije taka słaba bo trzeba iść do pracki dziś betę planuje zrobić jutro i w sobotę bo w piątek nie mogę powtórzyć bo rano jadę w gościnę
Ja jeszcze nie doszłam do etapu mdłości i mam nadzieję, że tak jak w dwóch poprzednich ciążach mnie to ominie
To moja pierwsza ciąża, a mam 32 lata No ale super, teraz aby wszystko było zdrowo i dobrzeja OM 6.05 Dzisiaj mam termin miesiączki
Ja jeszcze nie doszłam do etapu mdłości i mam nadzieję, że tak jak w dwóch poprzednich ciążach mnie to ominie
pluto_nova
Moderator
ja się prawie czuję jak w pierwszej, bo poprzednie mam już daaaawno za sobą (na pokładzie syn 16 lat i córka 13 lat) Dla mojego męża to będzie pierwsze biologiczne i mam 34 lataTo moja pierwsza ciąża, a mam 32 lata No ale super, teraz aby wszystko było zdrowo i dobrze
I masz pieska o którym marzęja się prawie czuję jak w pierwszej, bo poprzednie mam już daaaawno za sobą (na pokładzie syn 16 lat i córka 13 lat) Dla mojego męża to będzie pierwsze biologiczne i mam 34 lata
Grabarzenka
Fanka BB :)
To moja pierwsza ciąża, a mam 32 lata No ale super, teraz aby wszystko było zdrowo i dobrze
Będzie na pewno
Ja nie mam mdłości, w pierwszej ciąży troszkę miałam..
Też mam dwie wizyty - 07.06 i 14.06.
Pierwsza w luxmedzie bo mam w pakiecie a druga prywatnie u lekarza prowadzącego, który mam nadzieję będzie mi robił cięcie
Takie mam marzenia, hehe...
pluto_nova
Moderator
to ja tez dwie wizyty Pierwsza 23.06 (to będzie 7 tydzień) prywatnie z pakietu Medicover, a na NFZ u Pani ginekolog ze szpitala 4.07Będzie na pewno
Ja nie mam mdłości, w pierwszej ciąży troszkę miałam..
Też mam dwie wizyty - 07.06 i 14.06.
Pierwsza w luxmedzie bo mam w pakiecie a druga prywatnie u lekarza prowadzącego, który mam nadzieję będzie mi robił cięcie
Takie mam marzenia, hehe...
Monika1994
Lekarz w luxmedzie powiedziała, że jedna słaba kawa dziennie może byćBardzo chętnie, szczególnie ze to bladzioch bladzioch. Nie umiem wyliczyć terminu… mnie bez kawy mega boli głowa i dziś pewnie jeszcze wypije jakaś słaba żeby przeżyć, a potem będę mogła najwyżej odstawić a tak się zle wczoraj czułam i mM mówi: rób test
reklama
Monika1994
Jestem po pierwszej wizycie w luxmedzie! Nie mogłam się doczekać. Pęcherzyk jest, więc ciąża na 100% jest na serduszko za wcześnie i mam powtórzyć za tydzień, może się pojawi już. Trochę się cieszę, bo wiem że jest, ale też martwię czy zabije serduszko. Staram się myśleć pozytywnie. Za tydzień idę prywatnie do lekarza, który będzie przyjmował poród. Trzymajcie za nas kciuki!
Załączniki