Dziewczyny karmiące - powiedzcie czy wasze maluchy też uprawiają laktojogę? Właśnie dostałam z całej siły kopa w brzuch, akurat w macicę. Okropnie sie przestraszyłam, aż nakrzyczałam na córkę :/ Teraz mam mega stracha, że coś się stało…
reklama
Owulacja mogła się przesunąć, chyba ze mialas monitoring cyklu i była potwierdzona przez lekarza tego dniaTak to wiem. Tylko martwi mnie niska beta na 34 dc 107.Bo byłam pewna że owulacja była 4/5 czerwca... zrobie jutro w tym samym labolaratorium bete i zobaczymy co po 72 h wskazuje. Czyli na 37 dc i 5 tydzień od okresu z maja.
Spokojnie, póki co wszystko jest takie malutkie, a zarodek tak osłonięty, że na pewno nic się nie stało. Moja córka niestety też regularnie kopie mnie po brzuchu, będę musiała bardziej na nią uważaćDziewczyny karmiące - powiedzcie czy wasze maluchy też uprawiają laktojogę? Właśnie dostałam z całej siły kopa w brzuch, akurat w macicę. Okropnie sie przestraszyłam, aż nakrzyczałam na córkę :/ Teraz mam mega stracha, że coś się stało…
Agulekjuleczka
Fanka BB :)
A przypomnij który jesteś tydzień?Mam drugą betęPrzyrost o 172%
21-06 93,4 mlU
23-06 238 mlU
Oby tak dalej. Nie pisałam, ale umowiłam się na wizytę 11-07. Dopiero... Nie wiem jak ja tyle wytrzymam, pewnie nie wytrzymam i pójdę wczesniej zobaczyć czy ciąża jest, gdzie ma być. I pewnie betę powtórzę za tydzień... Taka już jestem![]()
Oo tak, skąd ja to znam... Trzeba uważać, ale ja też myślę, że maluszkowi nic nie grozi od takiego kopniaka na tym etapieDziewczyny karmiące - powiedzcie czy wasze maluchy też uprawiają laktojogę? Właśnie dostałam z całej siły kopa w brzuch, akurat w macicę. Okropnie sie przestraszyłam, aż nakrzyczałam na córkę :/ Teraz mam mega stracha, że coś się stało…
To 33 dzień cyklu, 19 dni po owu. Ponoć 4 tydzień. Owu według apki i moich obserwacji była między 4 a 6 czerwca, cykle 26 dni. Pierwszy raz zaczęlam mierzyć temperaturę i jak tylko zaczęłam, to był 7 dzień po owu i nagły spadek następnego dnia, potem wzrost i już tak zostalo. Czytałam, że jest teoria o spadku, gdy zachodzi do implantacji i jakby się zgadzał ten 8 dzień. Jutro chę jeszcze raz iśc na betę. Z córką 24 dni po owu beta była 5200, zastanawiam się czy w każdej ciąży jest podobnie czy nie, nie robiłąm bety w pierwszej ciaży, a z córką tylko raz.A przypomnij który jesteś tydzień?
Agulekjuleczka
Fanka BB :)
Ja 11 dpo miałam betę 112 a 13 dpo beta była 312 to chyba ok . Też zrobię w przyszłym tygodniu jeszcze 2 razy i zobaczę czy rośnie.To 33 dzień cyklu, 19 dni po owu. Ponoć 4 tydzień. Owu według apki i moich obserwacji była między 4 a 6 czerwca, cykle 26 dni. Pierwszy raz zaczęlam mierzyć temperaturę i jak tylko zaczęłam, to był 7 dzień po owu i nagły spadek następnego dnia, potem wzrost i już tak zostalo. Czytałam, że jest teoria o spadku, gdy zachodzi do implantacji i jakby się zgadzał ten 8 dzień. Jutro chę jeszcze raz iśc na betę. Z córką 24 dni po owu beta była 5200, zastanawiam się czy w każdej ciąży jest podobnie czy nie, nie robiłąm bety w pierwszej ciaży, a z córką tylko raz.
Chudzinka
Zaangażowana w BB
Zrób drugą bete i się tak nie stresujTak to wiem. Tylko martwi mnie niska beta na 34 dc 107.Bo byłam pewna że owulacja była 4/5 czerwca... zrobie jutro w tym samym labolaratorium bete i zobaczymy co po 72 h wskazuje. Czyli na 37 dc i 5 tydzień od okresu z maja.
Na tym etapie i tak nie mamy NA NIC wpływu. Jedyne co możemy zrobić to nie pić, nie palić, nie przemęczać się i brać witaminy. No i czekać...
reklama
Ja z tych zestresowanych i nie wiem teraz czy ta beta ok, czy jakas mała. Przyrost w normie. Może owu mi się przesunęła i stąd taka mała beta.Ja 11 dpo miałam betę 112 a 13 dpo beta była 312 to chyba ok . Też zrobię w przyszłym tygodniu jeszcze 2 razy i zobaczę czy rośnie.