reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2023

Hej, byłam na wizycie 17.06 wtedy 6+5 dni. Widać było bijące serduszko. Bardzo się ucieszyłam ♥️Miałam straszne mdłości i delikatny ból piersi. Jednak od dzisiaj nic mi nie dolega.. ani ból piersi, ani mdłości, ani zmęczenie.. tak jakby tej ciąży nie było.. naczytałam się w internecie, Ze może to oznaczać obumarcie płodu.. załamałam się trochę:( wizytę mam kolejna we wtorek.. chyba oszaleje do tego czasu. Miała może która z was podobnie i wszystko skonczylo się dobrze ??
Nie czytaj tego wszystkiegow internecie. Ja miałam krwiaka i codziennie czytałam w internecie, że poronienie. Tydzień minął i się wchłonął. Na spokojnie, wszystko jest ok. Ja np. Wymiotowałam 4 dni, od tego czasu nic, nudności bardzo rzadko, bol piersi jest mniejszy, podbrzusze rzadko boli. I co? Kropek rośnie i serduszko bije😊

reklama
Dziewczyny, czy jest tu jakaś mamuśka z Bydgoszczy i okolic? Mam pytanie odnośnie badania prenatalnego. Mam wrażenie, że ze mnie kpią 🤔

Ja od niedawna już poza Bydgoszcza ale ponad 30 lat w Bydgoszczy mieszkałam i dwie ciąże tu prowadziłam, moze będę w stanie Ci pomoc
Powiesz mi gdzie robiłaś prenatalne? Mam skierowanie, nie ukrywam chciałabym na NFZ bo już chodzę prywatnie do giną i endokrinologa. Miejski i Ikar mają urlopy w tym czasie kiedy muszę mieć wykonane, Biziel od tygodnia nie odbiera No i też słyszałam o tym lekarzu nawiedzonym od prenatalnych.

Biziela nie polecają z tego co się orientowałam już prędzej miejski aczkolwiek ja robiłam prywatnie u dr moszczynskiej i byłam baaardzo zadowolona.

U mnie beta strasznie słabo. 🥺 Z 8000 na 10000 w 48 h. Wizyta w poniedziałek, ale chyba prędzej u psychiatry wyląduję.

reklama
U mnie beta strasznie słabo. 🥺 Z 8000 na 10000 w 48 h. Wizyta w poniedziałek, ale chyba prędzej u psychiatry wyląduję.
wiesz co ja bym się zbytnio tym nie kierowała.. podobno jak są takie duże wartości to nie przyrasta już tak szybko i ze przyrost tak jak w 48 h mkze być za 96 h🙈 mi tez wyszedł wczoraj przyrost mniejszy bo zamiast 66% miałam 57 ale byłam u lekarza i wszystko okej a tez już miałam wartość ponad 7000 ale mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze! Daj znać po wizycie i oczywiście trzymam kciuki🥰❤️✊🏻

Do góry