Nie monitorowałam jej. Bardziej po obserwacji ciała no i też wtedy były czeste zbliżenia z mężem, potem w sumie tylko jeszcze 2. Musze przetrwać to jakoś do jitra do 16 jak bedą wyniki i liczyć na prawiłowy przyrost.Owulacja mogła się przesunąć, chyba ze mialas monitoring cyklu i była potwierdzona przez lekarza tego dnia
Dziękuje za wsparcie! Oby było tak jak mówisz a moja owu była troche później niż myślałam.Zrób drugą bete i się tak nie stresuj za wcześnie poszłaś do lekarza, jesteś dopiero w terminie okresu, więc nic dziwnego, że nic nie widzi na usg
Na tym etapie i tak nie mamy NA NIC wpływu. Jedyne co możemy zrobić to nie pić, nie palić, nie przemęczać się i brać witaminy. No i czekać... Pierwsza wizyta to chyba nie wcześniej niż 2 tygodnie po terminie miesiączki, także jeszcze masz czas. Przy dłuższych cyklach jest spory rozjazd z tym co pokazują aplikacje i wyliczają z daty ostatniej miesiączki a tym co jest faktycznie. U mnie tydzień różnicy, więc to że apka pokazuje Ci 5 tydzień i czytasz w necie co powinno być w tym 5 tyg - to wcale nie musi się pokrywać
Byłam dziś rano na Becie wiec czekam na wynik i zobaczymy czy jest przyrost.