Też mam tego pajaca, chyba nawet rozmiar 56, ale te z Lidla ciuszki duże są, jednak i tak powoli za mały mu się robi, a co założę, to zaraz pobrudzi i nie mogę się nacieszyćU nas dzisiaj 2 miesiące świętujemy
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
My praktycznie wszystko na malucha mamy używane bo za szybko wyrastają z tego dzieci, żeby kupować nowe ale kojarzę że ten pajac to właśnie lupilu z lidla. Jak widać na zdjęciu też już cały brudny i ulany po nocy przebraliśmy się dopiero po sesjiTeż mam tego pajaca, chyba nawet rozmiar 56, ale te z Lidla ciuszki duże są, jednak i tak powoli za mały mu się robi, a co założę, to zaraz pobrudzi i nie mogę się nacieszyć
Załączniki
A to nawet nie zwróciłam uwagi, że brudny mój to najbardziej lubi szybko pobrudzić te ładniejsze ciuszki my w sumie sami też za dużo nie kupowaliśmy, część po dzieciakach siostry, a resztę dostaliśmy od rodziny są rzeczy, których ani razu nawet nie założyłMy praktycznie wszystko na malucha mamy używane bo za szybko wyrastają z tego dzieci, żeby kupować nowe ale kojarzę że ten pajac to właśnie lupilu z lidla. Jak widać na zdjęciu też już cały brudny i ulany po nocy przebraliśmy się dopiero po sesji
Ja wrocilam ze spaceru, wieje tak ze głowę urywa. Na drugi spacer dzis juz nie ideA my na spacerze, ale pizga, że hej!
My się dopiero wybieramy, ale ten wiatr straszny, zamarznę pewnieA my na spacerze, ale pizga, że hej!
Ja wrocilam ze spaceru, wieje tak ze głowę urywa. Na drugi spacer dzis juz nie ide
No masakra, przez okno ładnie słonecznie u nas, ale jak się wyjdzie to już nie jest tak pięknie Ja to już marzę o tym, żeby było cieplutko i żeby nie trzeba było tak tych dzieci ubierać gruboMy się dopiero wybieramy, ale ten wiatr straszny, zamarznę pewnie
Ja to mam taki patent jak jest zimno na dworze, wychodzę z małym na podwórko to grzeje się w samochodzie a wózek stoi przy drzwiach my też się właśnie wybieramy na spacerekMy się dopiero wybieramy, ale ten wiatr straszny, zamarznę pewnie
Załączniki
reklama
kwiatek250
Fanka BB :)
Ile Twój dzidziuś ma tygodni, że juž tak pięknie główkę trzyma wysoko? Jestem pod wrażeniemJa to mam taki patent jak jest zimno na dworze, wychodzę z małym na podwórko to grzeje się w samochodzie a wózek stoi przy drzwiach my też się właśnie wybieramy na spacerek