reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
U mojego sjesta po śniadaniu (120ml, a godzinę później jeszcze 60ml i wciąż mało 🤯) i ta ręka w spodniach, żeby się trochę ugrzala 😂 takie zimne rączki dzisiaj ma, że w końcu mu niedrapki założyłam 🙈

Załączniki

• Screenshot_2021-04-09-11-47-26-377_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-04-09-11-47-26-377_com.miui.gallery.jpg
    227,8 KB · Wyświetleń: 95
Też mam tego pajaca, chyba nawet rozmiar 56, ale te z Lidla ciuszki duże są, jednak i tak powoli za mały mu się robi, a co założę, to zaraz pobrudzi i nie mogę się nacieszyć 🙈
My praktycznie wszystko na malucha mamy używane bo za szybko wyrastają z tego dzieci, żeby kupować nowe 🤭 ale kojarzę że ten pajac to właśnie lupilu z lidla. Jak widać na zdjęciu też już cały brudny i ulany po nocy 🤷 przebraliśmy się dopiero po sesji

Załączniki

• Screenshot_2021-04-09-11-56-19-869_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-04-09-11-56-19-869_com.miui.gallery.jpg
    345,4 KB · Wyświetleń: 93
My praktycznie wszystko na malucha mamy używane bo za szybko wyrastają z tego dzieci, żeby kupować nowe 🤭 ale kojarzę że ten pajac to właśnie lupilu z lidla. Jak widać na zdjęciu też już cały brudny i ulany po nocy 🤷 przebraliśmy się dopiero po sesji
A to nawet nie zwróciłam uwagi, że brudny 🤭 mój to najbardziej lubi szybko pobrudzić te ładniejsze ciuszki 🤦‍♂️ my w sumie sami też za dużo nie kupowaliśmy, część po dzieciakach siostry, a resztę dostaliśmy od rodziny 🙈 są rzeczy, których ani razu nawet nie założył 🤷

Ja wrocilam ze spaceru, wieje tak ze głowę urywa. 😂Na drugi spacer dzis juz nie ide
My się dopiero wybieramy, ale ten wiatr straszny, zamarznę pewnie 🙈
No masakra, przez okno ładnie słonecznie u nas, ale jak się wyjdzie to już nie jest tak pięknie🤦‍♀️ Ja to już marzę o tym, żeby było cieplutko i żeby nie trzeba było tak tych dzieci ubierać grubo😅

My się dopiero wybieramy, ale ten wiatr straszny, zamarznę pewnie 🙈
Ja to mam taki patent jak jest zimno na dworze, wychodzę z małym na podwórko to grzeje się w samochodzie a wózek stoi przy drzwiach 🙈 my też się właśnie wybieramy na spacerek 🙂

Załączniki

• IMG_20210409_134043.jpg
    IMG_20210409_134043.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 88
reklama
Do góry