Jest siostra blizniaczka jakie ma piekne body i mate na wypasieU nas Hanna szaleje na macie
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
A my po zabiegu na wędzidełko pozdrawiam słodkich kolegów i słodkie koleżanki @Beti.mama moja też wiecznie zimne ręce
Załączniki
Dzisiaj kończy 7 tygodni ale już od drugiego tygodnia życia bardzo ładnie trzymał główkę silny chłopak bo duuzyIle Twój dzidziuś ma tygodni, że juž tak pięknie główkę trzyma wysoko? Jestem pod wrażeniem
Michalina_25
Same śliczne bobaski tutaj mamy
Michalina_25
my chyba dzisiaj nie wychodzimy bo wczoraj myślałam, że mi uszy odpadnąA my na spacerze, ale pizga, że hej!
Michalina_25
i jak zniosła zabieg?A my po zabiegu na wędzidełko pozdrawiam słodkich kolegów i słodkie koleżanki @Beti.mama moja też wiecznie zimne ręce
Sylwia99
Przy znieczuleniu parę sekund zakwękała, a później więcej wrzasku było przy ubieraniu, niż po samym zabiegu, po którym, aż tak nie wrzeszczała.i jak zniosła zabieg?
I jak bidulinka to przezyla?A my po zabiegu na wędzidełko pozdrawiam słodkich kolegów i słodkie koleżanki @Beti.mama moja też wiecznie zimne ręce
ile macie tygodni?
No cos Ty, moja bardzo plakala. Podcinaliscie tylko dolne?Przy znieczuleniu parę sekund zakwękała, a później więcej wrzasku było przy ubieraniu, niż po samym zabiegu, po którym, aż tak nie wrzeszczała.
reklama
Sylwia99
Wrzeszczala jeszcze później w samochodzie. A później byłam u cioci mojej to mleko wypiła, trochę marudziła, zasnęła, całą trasę spała, byłam w sklepie wracam i siostra już ją wzięła, bo zaczęła znowu wrzeszczeć, w domu też trochę marudziła, później humor super miała, zaczepiałam i się cieszyła, znowu płacz i śpi. Przypomni jej się to trochę popłakuje. Jutro 8 tygodniI jak bidulinka to przezyla?
ile macie tygodni?