reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

No cos Ty, moja bardzo plakala. Podcinaliscie tylko dolne?
Tak tylko dolne. No powiem Ci, że myślałam, że będzie gorzej. A mojej już taka natura, że jak się nie wywrzeszczy, to nie jest sobą. 😂 Jak po zabiegu wyła i pampersa jej zmieniałam, to się uspokoiła, a potem znów wyła🤦‍♀️ uspokoiła się, zaczęliśmy ubierać i znowu to samo xd

reklama
Dziewczyny tak patrze ze u Was dzieciaki juz bardzo ładnie podnoszą glowe. U mnie mala 8 tydzien a na brzuchu nie lubi wogole leżeć. Staram się kłaść przed każdym karmieniem ale jest tak leniwa ze malo sie wysila do podnoszenia;/

Wrzeszczala jeszcze później w samochodzie. A później byłam u cioci mojej to mleko wypiła, trochę marudziła, zasnęła, całą trasę spała, byłam w sklepie wracam i siostra już ją wzięła, bo zaczęła znowu wrzeszczeć, w domu też trochę marudziła, później humor super miała, zaczepiałam i się cieszyła, znowu płacz i śpi. Przypomni jej się to trochę popłakuje. Jutro 8 tygodni :)
To moja chyba do tej pory pamieta 😆

Dziewczyny tak patrze ze u Was dzieciaki juz bardzo ładnie podnoszą glowe. U mnie mala 8 tydzien a na brzuchu nie lubi wogole leżeć. Staram się kłaść przed każdym karmieniem ale jest tak leniwa ze malo sie wysila do podnoszenia;/
Moja też leniwa, sama nie bardzo lubi, ale na mnie jak najbardziej 😊

reklama
Dziewczyny co Wam mowili lekarze odnosnie poworotu do sportu po cc? Moja pozwolila mi wrocic juz teraz do takich sportow jak bieganie czy rower, byle nie obciazac typowo miesni brzucha (czyli np. brzuszki i wspinaczka odpadaja). Mowi ze jesli przed ciaza biegalam np po 7km to moge sobie teraz juz biegac po 3. Nie zebym narzekala bo ja zacieram rece na ppwrot do sportu, ale spodziewalam sie przerwy 6miesiecy 😱

A druga rzecz, bo zapomnialam o to spytac, jak jest z kapiela? Chetnie zrobilabym sobie dluzsza w wannie. 🤭

Do góry