Teresita1982
Początkująca w BB
Śliczne zdjęcia, zarówno mamusi, córusi i brzusia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie termin na 9 lutego. ale mam wrażenie że na tą chwilę brzuch jest nawet mniejszy jak był 2-3 tygodnie temu. Być może wtedy bardziej dokuczały mi wzdęciaa na tą chwilę to nie bardzo widać że człowiek w ciąży jest dziękuje bardzo [emoji56][emoji85] na 8 lutego [emoji4] a u Ciebie?
Mowisz w kazdej ciazy wiekszy moze u Ciebie tak wychodzi bo masz wieksze dzieci ja maly brzuch mam 15tydzien zaczelama moje dzieci malutkie sie rodzilyPowiem Wam dziewczyny, że ja mam termin dopiero na koniec lutego a brzuszek tez pokaźny może dlatego, ze to 3 ciąża ( podobno w każdej jest większy ). Ciekawe jak będę wyglądać w 9mc
Pocieszający jest fakt, ze rosnę tylko w cyckach i brzuchu
Śliczne zdjęcia, zarówno mamusi, córusi i brzusia [emoji3590]
to podobnie [emoji4] ciekawe kiedy bedzie finalnie termin porodu, bo pierwsza corcia punktualnie w terminie 4 sierpnia, dlatego jestem ciekawa jak bedzie teraz [emoji3]U mnie termin na 9 lutego. [emoji7] ale mam wrażenie że na tą chwilę brzuch jest nawet mniejszy jak był 2-3 tygodnie temu. Być może wtedy bardziej dokuczały mi wzdęcia[emoji1768]a na tą chwilę to nie bardzo widać że człowiek w ciąży jest [emoji2368][emoji28]
Może mam słabe mięśnie brzucha to tez ma wpływ potem może wrzucę swój , jestem grubasek i jużMowisz w kazdej ciazy wiekszy moze u Ciebie tak wychodzi bo masz wieksze dzieci ja maly brzuch mam 15tydzien zaczelama moje dzieci malutkie sie rodzily
U Ciebie standard 3.5kg a u mnie norma 2.3kg i 48,49cm a teraz moze tez tak ważyć no chyba ze max 2.5kgMoże mam słabe mięśnie brzucha to tez ma wpływ potem może wrzucę swój , jestem grubasek i już
Moje dzieci ważyły równo po 3540 przy porodzie różniły się tylko długością wiec tak standardowo raczej
Serio? Córcia 51 cm, syn 56 cmU Ciebie standard 3.5kg a u mnie norma 2.3kg i 48,49cm a teraz moze tez tak ważyć no chyba ze max 2.5kg
Nom Kinga 2300 48cm Natalia 2370 49cmSerio? Córcia 51 cm, syn 56 cm
No to moje są wielkoludy