reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Powiem Wam dziewczyny, że ja mam termin dopiero na koniec lutego a brzuszek tez pokaźny 🙈może dlatego, ze to 3 ciąża ( podobno w każdej jest większy 😉). Ciekawe jak będę wyglądać w 9mc 😱
Pocieszający jest fakt, ze rosnę tylko w cyckach i brzuchu

Powiem Wam dziewczyny, że ja mam termin dopiero na koniec lutego a brzuszek tez pokaźny 🙈może dlatego, ze to 3 ciąża ( podobno w każdej jest większy 😉). Ciekawe jak będę wyglądać w 9mc 😱
Pocieszający jest fakt, ze rosnę tylko w cyckach i brzuchu
Mowisz w kazdej ciazy wiekszy moze u Ciebie tak wychodzi bo masz wieksze dzieci ja maly brzuch mam 15tydzien zaczelam😂a moje dzieci malutkie sie rodzily😊

Załączniki

• photocollage_202082619416475.jpg
    photocollage_202082619416475.jpg
    332,6 KB · Wyświetleń: 114
dziękuję pięknie [emoji9] jeszcze korzystam z tego, że partner robi zdjecia i mozna fajnie w plenerze porobic, bo pozniej juz bedzie coraz zimniej i wskoczymy w swetry cieplutkie obszerne i kurtki to juz nie bedzie tak latwo na dworze o zdjecia [emoji4]

ciekawie bedzie te najpozniejsze tygodnie ciazy przechodzic w jesien/zime, bo Kornelke urodzilam w sierpniu takze calkowicie inna rzeczywistosc [emoji2]
Śliczne zdjęcia, zarówno mamusi, córusi i brzusia [emoji3590]

U mnie termin na 9 lutego. [emoji7] ale mam wrażenie że na tą chwilę brzuch jest nawet mniejszy jak był 2-3 tygodnie temu. Być może wtedy bardziej dokuczały mi wzdęcia[emoji1768]a na tą chwilę to nie bardzo widać że człowiek w ciąży jest [emoji2368][emoji28]
to podobnie [emoji4] ciekawe kiedy bedzie finalnie termin porodu, bo pierwsza corcia punktualnie w terminie 4 sierpnia, dlatego jestem ciekawa jak bedzie teraz [emoji3]

hah mozliwe, nasz organizm jest tajemnica i na wielkosc brzuszka ma wplye wiele kwestii nawet i pora dnia, ilosc wypitych plynow, to co jemy, geny i pewnie kazda ciaza inaczej ale ja tez jestem ciekawa jaki bedzie finalnie brzchol u mnie na koncu skoeo teraz ten 17 tydzien i juz jest okraglutki i fajny [emoji38]

Mowisz w kazdej ciazy wiekszy moze u Ciebie tak wychodzi bo masz wieksze dzieci ja maly brzuch mam 15tydzien zaczelam😂a moje dzieci malutkie sie rodzily😊
Może mam słabe mięśnie brzucha 😄to tez ma wpływ potem może wrzucę swój 😊, jestem grubasek i już 🤣
Moje dzieci ważyły równo po 3540 przy porodzie różniły się tylko długością wiec tak standardowo raczej

reklama
Do góry