Zapraszamy Super, że wszystko dobrze, zwłaszcza po takich perturbacjach! Co do mdłości (refluks u mnie może mniej, ale też się zdarza) łączę się w bólu - złagodniały, ale całkiem nie zniknęłyChciałam się przywitać. Jestem u Was nowa. Bałam się wcześniej dołączyć bo rok temu miałam termin na luty/marzec 2020 ale w 10tc serduszko stanęło. Po dokładnie roku i jednej ciąży biohemicznej w miedzy czasie udało się ponownie. Ale dopiero po usg połówkowym uwierzyłam w ten mały cud.
Aktualnie 21 tc skończony. Chyba mogę zacząć się cieszyć.
W brzuszku mieszka Teodor i dołączy do nas ok 20-28 lutego. Dobrze że w przyszłym roku luty ma 28 dni.
To moja 4 ciąża. Mam 8'letnią córkę z 1. mężem. Dwa aniołki i miejmy nadzieję tym razem się uda.
8 lat temu forum było dla mnie wielkim wsparciem. Do tej pory utrzymuję kontakty z niektórymi koleżankami. Przeszłam wtedy kamicę nerkową i operację w 7mc. Masakra....
W obecnej ciąży to też jakaś masakra. Refluks i mdłości złagodniały ( nie mylić z minęły) dopiero tydzien temu. Od pierwszych dni jestem na l4. Wakacji nie pamietam bo byłam ledwo przytomna.
Tak wiec o to troszkę mojej historii. Postaram się Was troszkę nadrobić wstecz. Mam nadzieję że mnie przyjmiecie.
Ale powiedzcie czy dużo nas tu?
Pozdrawiam
reklama
Maluszek001
Fanka BB :)
Cześć, miło że do nas dołączyłaś. ☺ przykro mi z powodu Twoich przeżyć, ale z całego serduszka wierze ze każdej z nas się wszystko uda! Za Ciebie też trzymam kciuki ja dołączyłam tutaj około 20 tygodnia, mimo że to moja pierwsza ciąża, zaszłam w nią za pierwszym miesiącem starań i nie mam za sobą żadnych przykrych przeżyć to miałam jakieś obawy czy wszystko będzie ok ... Jakoś za piękne mi się to wszystko wydawalo. Wcześniej było tutaj więcej dziewczyn ale z tego co czytałam to założyły sobie prywatne forumChciałam się przywitać. Jestem u Was nowa. Bałam się wcześniej dołączyć bo rok temu miałam termin na luty/marzec 2020 ale w 10tc serduszko stanęło. Po dokładnie roku i jednej ciąży biohemicznej w miedzy czasie udało się ponownie. Ale dopiero po usg połówkowym uwierzyłam w ten mały cud.
W brzuszku mieszka Teodor i dołączy do nas ok 20-28 lutego. Dobrze że w przyszłym roku luty ma 28 dni.
To moja 4 ciąża. Mam 8'letnią córkę z 1. mężem. Dwa aniołki i miejmy nadzieję tym razem się uda.
8 lat temu forum było dla mnie wielkim wsparciem. Do tej pory utrzymuję kontakty z niektórymi koleżankami. Przeszłam wtedy kamicę nerkową i operację w 7mc. Masakra....
W obecnej ciąży to też jakaś masakra. Refluks i mdłości złagodniały ( nie mylić z minęły) dopiero tydzien temu. Od pierwszych dni jestem na l4. Wakacji nie pamietam bo byłam ledwo przytomna.
Tak wiec o to troszkę mojej historii. Postaram się Was troszkę nadrobić wstecz. Mam nadzieję że mnie przyjmiecie.
Pozdrawiam
Ooo to nawet nie wiedziałam, że część dziewczyn założyła swoje, odrębne forum Ale w sumie wydawało mi się, że jakoś tak nas mniej, odkąd dołączyłam.Cześć, miło że do nas dołączyłaś. ☺ przykro mi z powodu Twoich przeżyć, ale z całego serduszka wierze ze każdej z nas się wszystko uda! Za Ciebie też trzymam kciuki ja dołączyłam tutaj około 20 tygodnia, mimo że to moja pierwsza ciąża, zaszłam w nią za pierwszym miesiącem starań i nie mam za sobą żadnych przykrych przeżyć to miałam jakieś obawy czy wszystko będzie ok ... Jakoś za piękne mi się to wszystko wydawalo. Wcześniej było tutaj więcej dziewczyn ale z tego co czytałam to założyły sobie prywatne forum
Maluszek001
Ja zanim tutaj napisalam to starałam się poczytać trochę o czym dziewczyny pisaly żeby być w temacie i właśnie wyczytałam że zakładają inne forumOoo to nawet nie wiedziałam, że część dziewczyn założyła swoje, odrębne forum Ale w sumie wydawało mi się, że jakoś tak nas mniej, odkąd dołączyłam.
Monik93
To przynajmniej mamy "swoje" grono ☺Ja zanim tutaj napisalam to starałam się poczytać trochę o czym dziewczyny pisaly żeby być w temacie i właśnie wyczytałam że zakładają inne forum
Monik93
Witaj kochana !Chciałam się przywitać. Jestem u Was nowa. Bałam się wcześniej dołączyć bo rok temu miałam termin na luty/marzec 2020 ale w 10tc serduszko stanęło. Po dokładnie roku i jednej ciąży biohemicznej w miedzy czasie udało się ponownie. Ale dopiero po usg połówkowym uwierzyłam w ten mały cud.
Pozdrawiam
Napewno będziemy dla siebie dużym wsparciem
Chciałam się przywitać. Jestem u Was nowa. Bałam się wcześniej dołączyć bo rok temu miałam termin na luty/marzec 2020 ale w 10tc serduszko stanęło. Po dokładnie roku i jednej ciąży biohemicznej w miedzy czasie udało się ponownie. Ale dopiero po usg połówkowym uwierzyłam w ten mały cud.
Pozdrawiam
Cześć wszystko będzie dobrze, zobaczysz Teodor
ulotnechwile
Dobry wieczór
ostatnio w ogóle nie mam weny na udzielanie się i dlatego tak milczę
przy pierwszej ciąży z Kornelką siedziałam i udzielałam się częściej na forum, a teraz jakoś nie potrafię się zmotywować
My dziś po usg połówkowym, nadal jest chłopczyk, cały i zdrowy, głowka już w dół także oby tak zostało do terminu, a przesunęło się nam na 10 lutego czyli jak rzeczywiście tak będzie to dostanie tatuś maleństwa prezent urodzinowy w postaci syna
Wyniki krwi i moczu dobre, cukrzyca ciążowa nas ominęła, także coś tam dają te moje w miarę dobre nawyki żywieniowe
Kornelka była ze mną na wizycie, bo nie miałam jej z kim zostawić i to jest taki aniołek, że 1,5 h łącznie tam wytrzymała ze mną
24 tydzień na liczniku także bardzo szybciutko przemija mi ta druga ciąża
Synek jest tak aktywny i ruchliwy, silny to mam porównanie, bo w ciąży z Kornelka miałam spokojnego mieszkańca brzuszka a teraz to czyste szaleństwo
ostatnio w ogóle nie mam weny na udzielanie się i dlatego tak milczę
przy pierwszej ciąży z Kornelką siedziałam i udzielałam się częściej na forum, a teraz jakoś nie potrafię się zmotywować
My dziś po usg połówkowym, nadal jest chłopczyk, cały i zdrowy, głowka już w dół także oby tak zostało do terminu, a przesunęło się nam na 10 lutego czyli jak rzeczywiście tak będzie to dostanie tatuś maleństwa prezent urodzinowy w postaci syna
Wyniki krwi i moczu dobre, cukrzyca ciążowa nas ominęła, także coś tam dają te moje w miarę dobre nawyki żywieniowe
Kornelka była ze mną na wizycie, bo nie miałam jej z kim zostawić i to jest taki aniołek, że 1,5 h łącznie tam wytrzymała ze mną
24 tydzień na liczniku także bardzo szybciutko przemija mi ta druga ciąża
Synek jest tak aktywny i ruchliwy, silny to mam porównanie, bo w ciąży z Kornelka miałam spokojnego mieszkańca brzuszka a teraz to czyste szaleństwo
ulotnechwile
Dawno nie było brzuszkowego zdjęcia także w końcu się zmotywowalam i będzie na pamiątkę
reklama
sandra0777
Ja Dziewczyny znowu w szpitalu-ta moja szyjka krotka i bardzo roznie pomiar wychodzi