Mama_z_invitro
Fanka BB :)
Mają lekarze już jakiś plan?Ja Dziewczyny znowu w szpitalu-ta moja szyjka krotka i bardzo roznie pomiar wychodzi
Trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mają lekarze już jakiś plan?Ja Dziewczyny znowu w szpitalu-ta moja szyjka krotka i bardzo roznie pomiar wychodzi
No szew chca zalozyc jak badania beda dobre i moje przodujace lozysko nie przeszkodziMają lekarze już jakiś plan?
Trzymam kciuki
Ja Dziewczyny znowu w szpitalu-ta moja szyjka krotka i bardzo roznie pomiar wychodzi
To superDobry wieczór
ostatnio w ogóle nie mam weny na udzielanie się i dlatego tak milczę
przy pierwszej ciąży z Kornelką siedziałam i udzielałam się częściej na forum, a teraz jakoś nie potrafię się zmotywować
My dziś po usg połówkowym, nadal jest chłopczyk, cały i zdrowy, głowka już w dół także oby tak zostało do terminu, a przesunęło się nam na 10 lutego czyli jak rzeczywiście tak będzie to dostanie tatuś maleństwa prezent urodzinowy w postaci syna
Wyniki krwi i moczu dobre, cukrzyca ciążowa nas ominęła, także coś tam dają te moje w miarę dobre nawyki żywieniowe
Kornelka była ze mną na wizycie, bo nie miałam jej z kim zostawić i to jest taki aniołek, że 1,5 h łącznie tam wytrzymała ze mną
24 tydzień na liczniku także bardzo szybciutko przemija mi ta druga ciąża
Synek jest tak aktywny i ruchliwy, silny to mam porównanie, bo w ciąży z Kornelka miałam spokojnego mieszkańca brzuszka a teraz to czyste szaleństwo
Hej jak tam? U mnie 2kg na plusie [emoji16]437gram dzidzia waży płci dalej nie znam[emoji23]
A ktory tydzien masz?U mnie 8 na plusie a dzidziuś waży już ponad 700 gram [emoji16]
O jejuJa właśnie po krzywej i chyba będzie teraz zjazd energii [emoji23]
Ale masz już spory ten brzuszek! Śliczny u mnie o wiele mniejszyDawno nie było brzuszkowego zdjęcia także w końcu się zmotywowalam i będzie na pamiątkę