reklama
Fanka Kadry
Fanka BB :)
Kochana póki co nie leci nic, w nocy ani kropki i tteraz wstałam na 5 min siusiu, umyć zęby, zrobić sobie bułkę i wziąść leki to póki co na czysto. Ale już bym wolała, żeby to że mnie wyleciało a nie zezarlo mojego dzidziusia bidulek ma ciężkie warunki tam@FankaKadry jak dzisiaj Kochana?
@Megi86 ja tez jestem bardziej nerwowa im bliżej NT, normalka, hormony i strach o dziecko to mieszanka która na nas obecnie wpływa. Ja do tego płaczę bez powodu [emoji28]
@Kordosia ja dla pewności właśnie bym poszła po USG 12 tygodniowym, będziesz spokojniejsza, ze u dzidzi ok po Twoich przejściach wierzę, se teraz wszystko pójdzie jak z płatka!
@Ewela821 nie będziesz stała przed tą decyzja a test podwójny Cię uspokoi. Moja przyjaciółka po Edwardsie urodziła 2 zdrowych maluchów, robiła te badania aby sie uspokoić i tak właśnie było. Nie ma inne opcji u Ciebie
Lecę sie szykować do pracy dziewczyny, a takiego mam dziś lenia z szok
Sprawdziłam dzisiaj swoją wagę, startowałam z 61, a teraz 61,8 w 11 tygodniu wiec jestem zadowolona
Miłego dnia!
G
gość17
Gość
Szybko kochana wow,trzymam kciuki za fasolkę,aby się pojawiła.Hej dziewczyny wczoraj bylam u gina wszystko jest ok po poronieniu nie ma sladu nie plamie nie krwawie za to na lewym jajniku mamy pecherzyk 15mm i mamy zielone swiatlo tak sie zastanawiamy czy dzialac czy jeszcze poczekac wsumie lekarz powiedzial ze mozna sie starac bo jest juz wszystko na swoim miejscu macica wrocila do normalnych rozmiarow u mnie wszystko szypko wraca do normy teoretycznie za jakies 2 tyg moze ciut dluzej powinnam miec okres
Mój 3latek dopiero wstał,ja wczoraj miałam wyjście z koleżanką na japońskie pyszności.mamy też dziś gości,bardzo się cieszę bo ostatnio jakaś sama się czuję.milego dnia drogie
karolina921
Dzień dobry [emoji4] ja już po wizycie. Mam założoną kartę ciąży. Wszystkie badania ok, [emoji106]
Rozmawiałam z lekarką o tych badaniach wolnego DNA płodu. Ona poleciła mi zrobić test panorama. Jest ponoć najlepszy. I możliwy do zrobienia od 9tc. Ogólnie była zdania, że te testy to najlepszy wynalazek medycyny i jak najbardziej powinnam skorzystać jeżeli tylko możemy sobie na to pozwolić.
Wizytę mam kolejną 25 sierpnia. Do zrobienia tylko morfologia i siusiu. Oraz tsh i ft3 i ft4[emoji846]
Miłego dnia i trzymam kciuki za pozostałe wizytujące [emoji110]
Rozmawiałam z lekarką o tych badaniach wolnego DNA płodu. Ona poleciła mi zrobić test panorama. Jest ponoć najlepszy. I możliwy do zrobienia od 9tc. Ogólnie była zdania, że te testy to najlepszy wynalazek medycyny i jak najbardziej powinnam skorzystać jeżeli tylko możemy sobie na to pozwolić.
Wizytę mam kolejną 25 sierpnia. Do zrobienia tylko morfologia i siusiu. Oraz tsh i ft3 i ft4[emoji846]
karolina921
@Fanka Kadry ja krwiaka z Zośką miałam do 16tc. Trzy razy z krwotikiem lądowałam w szpitalu. Nie mogę Ci napisać jakiej był wielkości bo nie mogę w tym bajzlu znaleźć papierów, ale był duży. Z tym, że to dobrze, że się on oczyszcza [emoji846] bo wtedy nie będzie dalej rósł i nie zrobi krzywdy maluchowi. Trzymam mocno za Ciebie i twoją fasolę kciuki [emoji8]
Będzie na pewno dobrze [emoji106]
Witam nową mamusię [emoji3]
Będzie na pewno dobrze [emoji106]
Witam nową mamusię [emoji3]
Fanka Kadry
Dziewczyny zapytam Was,bo zapomniałam zapytać lekarki. Na poprzedniej wizycie wyszedł mi termin na 25 lutego a wcczoraj jak byłam na 3 marca. To znaczy,ze dzidziuś za wolno rośnie ? 5 lipca było 6t3d a wczoraj dopiero 7t2d. Z czego to wynika? Oczywiście to są wyliczenia tego programu USG
Megi86
Dzień dobry [emoji4] ja już po wizycie. Mam założoną kartę ciąży. Wszystkie badania ok, [emoji106]
Milo czytac A mozesz napisac cos wiecej nt. panoramy tzn. dlaczego wg Twojej doktor ten test jest najlepszy?
karolina921
Może być tak, że przez krwiaka i krwawienie nie mogła go dobrze zmierzyć. Jeżeli nie kazała się tym martwić i nic na ten temat nie mówiła to chyba jest ok [emoji846]Dziewczyny zapytam Was,bo zapomniałam zapytać lekarki. Na poprzedniej wizycie wyszedł mi termin na 25 lutego a wcczoraj jak byłam na 3 marca. To znaczy,ze dzidziuś za wolno rośnie ? 5 lipca było 6t3d a wczoraj dopiero 7t2d. Z czego to wynika? Oczywiście to są wyliczenia tego programu USG
reklama
Megi86
Dziewczyny zapytam Was,bo zapomniałam zapytać lekarki. Na poprzedniej wizycie wyszedł mi termin na 25 lutego a wcczoraj jak byłam na 3 marca. To znaczy,ze dzidziuś za wolno rośnie ? 5 lipca było 6t3d a wczoraj dopiero 7t2d. Z czego to wynika? Oczywiście to są wyliczenia tego programu USG
Hmm dziwne, bo lekarz powinien trzymac sie RAZ ustalonej daty porodu. Ona jest 'swieta i niezmienna' - czyt. opinie na ten temat kilku lekarzy ginekologow.
Sadze, ze Maluszek dobrze rosnie tylko mogl zostac np. zle zmierzony. Lekarz wprowadzil niepotrzebny stres. Podaj wielkosc Maluszka ps. Jak przegladam USG dziewczat na naszym forum to widze ze nawet w tych samych dniach sa duze rozbieznosci w wielkosci bobasow. Nie masz sie czym martwic - serio