reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
@Baffi26 - życzę Ci wszystkiego dobrego, byś szybciutko zaszła w następną ciążę i tym razem żeby wszystko skończyło się szczęśliwie. Weronika ładne imię :)

@karolina921 - kciuki zaciśnięte, na pewno tylko dobre wieści dziś usłyszysz :)

@raz_dwa_trzy - też dzisiaj wizytujesz? To również kciuki zaciskam :)

Miłego dnia Lutóweczko/Marcówki :p :)

Ps. dzisiaj się ważyłam - prawie 3kg w dół (obecnie 67kg - a brzuch 80cm)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, ja właśnie chciałam się zameldować,że bardzo proszę o Wasze dobre myśli. Widzę,że pamiętacie, bardzo dziękuję. Prześlijcie proszę dobrą energię,żeby po krwiaku nie było ani śladu i jeszcze więcej energii,żeby serduszko mocno biło. To dla mnie okropnie ważna wizyta, jak widzicie suwaczek i info pod nim,to pewnie wiecie już dlaczego... Stresuje się okropnie, w nocy nie mogłam spać, odbija się też na moim nastroju, bo wstałam i się poryczalam, zaczęłam robić jakieś wyrzuty bez powodu mojemu M, na szczęście w porę skumał o co chodzi i opanował sytuację, za co jestem mu wdzięczna. Proszę o kciuki, wizyta o 14:30.

@karolina921 musi być tylko dobrze, powodzenia na wizycie. Daj znać po :)

@raz_dwa_trzy - oczywiście, że będzie dobrze, a serduszko będzie biło jak dzwon :D ja wiem, że to trudne i zawsze jest tak, że człowiek się przed wizytą stresuje, ale spróbuj zająć się czymś innym, żeby o tym nie myśleć i się nie stresować. Będzie dzidziuś lutowy cały i zdrowy i koniec :) Tulaski

Cześć dziewczyny, ja właśnie chciałam się zameldować,że bardzo proszę o Wasze dobre myśli. Widzę,że pamiętacie, bardzo dziękuję. Prześlijcie proszę dobrą energię,żeby po krwiaku nie było ani śladu i jeszcze więcej energii,żeby serduszko mocno biło. To dla mnie okropnie ważna wizyta, jak widzicie suwaczek i info pod nim,to pewnie wiecie już dlaczego... Stresuje się okropnie, w nocy nie mogłam spać, odbija się też na moim nastroju, bo wstałam i się poryczalam, zaczęłam robić jakieś wyrzuty bez powodu mojemu M, na szczęście w porę skumał o co chodzi i opanował sytuację, za co jestem mu wdzięczna. Proszę o kciuki, wizyta o 14:30.

@karolina921 musi być tylko dobrze, powodzenia na wizycie. Daj znać po :)
Ty się kochana chłopa nie czepiaj, ;-) ;) my tu wiesz, ogarniemy fluidy pozytywne a Pani niech sobie śniadanko wszama, zrobi się na bóstwo , i melduje zaraz po wizycie jak tam bąbelek urósł. No, bużka, nie smutaj się ;):)

@raz_dwa_trzy , @karolina921 powodzenia na wizytach. Myślcie pozytywnie, a na pewno zobaczycie pięknie bijące serduszka :) zdajcie nam potem relacje i czekamy na nowe foteczki :)

Mi się czas służy do kolejnej wizyty, bo mam dopiero 25.07.

Dzisiaj za to idę do endokrynolog. Wyniki mam złe, bo tsh 20.06 mialam 1,32, a 10.07 wyszło 0,217. Pewnie tak jak w poprzedniej ciąży tarczyca wariuje i będę musiała brać hormony.

Dzięki dziewczyny [emoji2] ja się już nie mogę doczekać [emoji6]
Wierzę, że wszystko jest w jak najlepszym porządku i jakąś fotkę w końcu dziecia dostanę [emoji4]. A ten czas tak mi się wlecze [emoji14]

reklama
Do góry