reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
@Baffi26 - życzę Ci wszystkiego dobrego, byś szybciutko zaszła w następną ciążę i tym razem żeby wszystko skończyło się szczęśliwie. Weronika ładne imię :)

@karolina921 - kciuki zaciśnięte, na pewno tylko dobre wieści dziś usłyszysz :)

@raz_dwa_trzy - też dzisiaj wizytujesz? To również kciuki zaciskam :)

Miłego dnia Lutóweczko/Marcówki :p :)

Ps. dzisiaj się ważyłam - prawie 3kg w dół (obecnie 67kg - a brzuch 80cm)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, ja właśnie chciałam się zameldować,że bardzo proszę o Wasze dobre myśli. Widzę,że pamiętacie, bardzo dziękuję. Prześlijcie proszę dobrą energię,żeby po krwiaku nie było ani śladu i jeszcze więcej energii,żeby serduszko mocno biło. To dla mnie okropnie ważna wizyta, jak widzicie suwaczek i info pod nim,to pewnie wiecie już dlaczego... Stresuje się okropnie, w nocy nie mogłam spać, odbija się też na moim nastroju, bo wstałam i się poryczalam, zaczęłam robić jakieś wyrzuty bez powodu mojemu M, na szczęście w porę skumał o co chodzi i opanował sytuację, za co jestem mu wdzięczna. Proszę o kciuki, wizyta o 14:30.

@karolina921 musi być tylko dobrze, powodzenia na wizycie. Daj znać po :)

@raz_dwa_trzy - oczywiście, że będzie dobrze, a serduszko będzie biło jak dzwon :D ja wiem, że to trudne i zawsze jest tak, że człowiek się przed wizytą stresuje, ale spróbuj zająć się czymś innym, żeby o tym nie myśleć i się nie stresować. Będzie dzidziuś lutowy cały i zdrowy i koniec :) Tulaski

Cześć dziewczyny, ja właśnie chciałam się zameldować,że bardzo proszę o Wasze dobre myśli. Widzę,że pamiętacie, bardzo dziękuję. Prześlijcie proszę dobrą energię,żeby po krwiaku nie było ani śladu i jeszcze więcej energii,żeby serduszko mocno biło. To dla mnie okropnie ważna wizyta, jak widzicie suwaczek i info pod nim,to pewnie wiecie już dlaczego... Stresuje się okropnie, w nocy nie mogłam spać, odbija się też na moim nastroju, bo wstałam i się poryczalam, zaczęłam robić jakieś wyrzuty bez powodu mojemu M, na szczęście w porę skumał o co chodzi i opanował sytuację, za co jestem mu wdzięczna. Proszę o kciuki, wizyta o 14:30.

@karolina921 musi być tylko dobrze, powodzenia na wizycie. Daj znać po :)
Ty się kochana chłopa nie czepiaj, ;-) ;) my tu wiesz, ogarniemy fluidy pozytywne a Pani niech sobie śniadanko wszama, zrobi się na bóstwo , i melduje zaraz po wizycie jak tam bąbelek urósł. No, bużka, nie smutaj się ;):)

@raz_dwa_trzy , @karolina921 powodzenia na wizytach. Myślcie pozytywnie, a na pewno zobaczycie pięknie bijące serduszka :) zdajcie nam potem relacje i czekamy na nowe foteczki :)

Mi się czas służy do kolejnej wizyty, bo mam dopiero 25.07.

Dzisiaj za to idę do endokrynolog. Wyniki mam złe, bo tsh 20.06 mialam 1,32, a 10.07 wyszło 0,217. Pewnie tak jak w poprzedniej ciąży tarczyca wariuje i będę musiała brać hormony.

Dzięki dziewczyny [emoji2] ja się już nie mogę doczekać [emoji6]
Wierzę, że wszystko jest w jak najlepszym porządku i jakąś fotkę w końcu dziecia dostanę [emoji4]. A ten czas tak mi się wlecze [emoji14]

reklama
Do góry