gaya11
Fanka BB :)
@karolina921 @raz_dwa_trzy 3mam kciuki za same dobre wieści z dzisiejszych wizyt
Karola meliska zadziałała?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba tak [emoji4] pije dwa kubki wieczorem i faktycznie problem stał się dużo mniejszy.@karolina921 @raz_dwa_trzy 3mam kciuki za same dobre wieści z dzisiejszych wizyt
Ty się kochana chłopa nie czepiaj, my tu wiesz, ogarniemy fluidy pozytywne a Pani niech sobie śniadanko wszama, zrobi się na bóstwo , i melduje zaraz po wizycie jak tam bąbelek urósł. No, bużka, nie smutaj sięCześć dziewczyny, ja właśnie chciałam się zameldować,że bardzo proszę o Wasze dobre myśli. Widzę,że pamiętacie, bardzo dziękuję. Prześlijcie proszę dobrą energię,żeby po krwiaku nie było ani śladu i jeszcze więcej energii,żeby serduszko mocno biło. To dla mnie okropnie ważna wizyta, jak widzicie suwaczek i info pod nim,to pewnie wiecie już dlaczego... Stresuje się okropnie, w nocy nie mogłam spać, odbija się też na moim nastroju, bo wstałam i się poryczalam, zaczęłam robić jakieś wyrzuty bez powodu mojemu M, na szczęście w porę skumał o co chodzi i opanował sytuację, za co jestem mu wdzięczna. Proszę o kciuki, wizyta o 14:30.
@karolina921 musi być tylko dobrze, powodzenia na wizycie. Daj znać po