reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Ty się kochana chłopa nie czepiaj, ;-) ;) my tu wiesz, ogarniemy fluidy pozytywne a Pani niech sobie śniadanko wszama, zrobi się na bóstwo , i melduje zaraz po wizycie jak tam bąbelek urósł. No, bużka, nie smutaj się ;):)
No dostało mu się [emoji28] zgonilam na hormony. Dziękuję, zamelduje się po wizycie :)

reklama
@raz_dwa_trzy , @karolina921 powodzenia na wizytach. Myślcie pozytywnie, a na pewno zobaczycie pięknie bijące serduszka :) zdajcie nam potem relacje i czekamy na nowe foteczki :)

Mi się czas służy do kolejnej wizyty, bo mam dopiero 25.07.

Dzisiaj za to idę do endokrynolog. Wyniki mam złe, bo tsh 20.06 mialam 1,32, a 10.07 wyszło 0,217. Pewnie tak jak w poprzedniej ciąży tarczyca wariuje i będę musiała brać hormony.
MI spadło jeszcze bardziej bo do 0,170 i też się przestraszyłam. Jetem na Euthyroxie, ale i moja endo i moj gin, który też jest endokrynologiem, oboje niezależnie od siebie powiedzieli, że wyniki są bardz dobre, a tak niskie tsh jest sztucznie obniżone przez bHCG :) tak ma być :). Gorzej jakbyś miała wysoie tsh :) Trzeba kontrolować FT4, jak masz w normie to jest ok, ono jest klucowe w pierwszym trymestrze :)

MI spadło jeszcze bardziej bo do 0,170 i też się przestraszyłam. Jetem na Euthyroxie, ale i moja endo i moj gin, który też jest endokrynologiem, oboje niezależnie od siebie powiedzieli, że wyniki są bardz dobre, a tak niskie tsh jest sztucznie obniżone przez bHCG :) tak ma być :). Gorzej jakbyś miała wysoie tsh :) Trzeba kontrolować FT4, jak masz w normie to jest ok, ono jest klucowe w pierwszym trymestrze :)
FT3 i FT4 mam w normie :) ja euthyroxu nie brałam tylko thyrosan, ale podejrzewam, że to ta sama substancja :)
EDIT: sprawdziłam, że jednak to nie ta sama substancja ;)

3mam kciuki za Was dziewczynki !
Dopiero wstałam :)
Ja mam wizytę dopiero 26.07 i mnie już skręca powoli :/
Ja mam to samo, zreszta 26 mam już prenatalne usg.
Ostatnio doradzalam w sprawie zaparć a wczoraj poczułam co to takiego, jeszcze nigdy nie przeszłam takiego horroru w toalecie. Od dziś zaczynam ze śliwkami i jogurtami, będę wdzieczna za każda radę co wam pomogło.

@karolina921 i @raz_dwa_trzy trzymam mocno kciuki za wizyty jak reszta lutowych cioteczek i czekamy na dobre wieści. Zauwazylam,że coraz bardziej przeżywam te wszystkie ,,nasze ,, wizyty i radość ogromną jak człowiek wchodzi na forum a tu dobre wieści:biggrin2: oby same takie były do konca. @Baffi26 piękne imię . Życzę Ci sił na sobotę bo to zawsze smutne wydarzenie :( Pozdrawiam

3mam kciuki za wizyty :) Bedzie dobrze :) Powodzonka!

Pamietasz raz_dwa_trzy jak u mnie bylo z serduszkiem? A juz na usg 8+6 180 ud./min. U Ciebie tez tak bedzie :)

Kordosia - baardzo sie ciesze :)

Ewela: Jak tam samopoczucie w 11+2? :)

Ostatnia edycja:
reklama
3mam kciuki za wizyty :) Bedzie dobrze :) Powodzonka!

Pamietasz raz_dwa_trzy jak u mnie bylo z serduszkiem? A juz na usg 8+6 180 ud./min. U Ciebie tez tak bedzie :)

Kordosia - baardzo sie ciesze :)

Ewela: Jak tam samopoczucie w 11+2? :)
A dziękuję:) powiem szczerze,że samopoczucie z dnia na dzień lepsze i oby tak dalej;) A jak u Ciebie? W przyszłym tygodniu mamy prenatalne i ja już jestem myślami na wizycie:sorry2:

Do góry