reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Ty się kochana chłopa nie czepiaj, ;-) ;) my tu wiesz, ogarniemy fluidy pozytywne a Pani niech sobie śniadanko wszama, zrobi się na bóstwo , i melduje zaraz po wizycie jak tam bąbelek urósł. No, bużka, nie smutaj się ;):)
No dostało mu się [emoji28] zgonilam na hormony. Dziękuję, zamelduje się po wizycie :)

reklama
@raz_dwa_trzy , @karolina921 powodzenia na wizytach. Myślcie pozytywnie, a na pewno zobaczycie pięknie bijące serduszka :) zdajcie nam potem relacje i czekamy na nowe foteczki :)

Mi się czas służy do kolejnej wizyty, bo mam dopiero 25.07.

Dzisiaj za to idę do endokrynolog. Wyniki mam złe, bo tsh 20.06 mialam 1,32, a 10.07 wyszło 0,217. Pewnie tak jak w poprzedniej ciąży tarczyca wariuje i będę musiała brać hormony.
MI spadło jeszcze bardziej bo do 0,170 i też się przestraszyłam. Jetem na Euthyroxie, ale i moja endo i moj gin, który też jest endokrynologiem, oboje niezależnie od siebie powiedzieli, że wyniki są bardz dobre, a tak niskie tsh jest sztucznie obniżone przez bHCG :) tak ma być :). Gorzej jakbyś miała wysoie tsh :) Trzeba kontrolować FT4, jak masz w normie to jest ok, ono jest klucowe w pierwszym trymestrze :)

MI spadło jeszcze bardziej bo do 0,170 i też się przestraszyłam. Jetem na Euthyroxie, ale i moja endo i moj gin, który też jest endokrynologiem, oboje niezależnie od siebie powiedzieli, że wyniki są bardz dobre, a tak niskie tsh jest sztucznie obniżone przez bHCG :) tak ma być :). Gorzej jakbyś miała wysoie tsh :) Trzeba kontrolować FT4, jak masz w normie to jest ok, ono jest klucowe w pierwszym trymestrze :)
FT3 i FT4 mam w normie :) ja euthyroxu nie brałam tylko thyrosan, ale podejrzewam, że to ta sama substancja :)
EDIT: sprawdziłam, że jednak to nie ta sama substancja ;)

3mam kciuki za Was dziewczynki !
Dopiero wstałam :)
Ja mam wizytę dopiero 26.07 i mnie już skręca powoli :/
Ja mam to samo, zreszta 26 mam już prenatalne usg.
Ostatnio doradzalam w sprawie zaparć a wczoraj poczułam co to takiego, jeszcze nigdy nie przeszłam takiego horroru w toalecie. Od dziś zaczynam ze śliwkami i jogurtami, będę wdzieczna za każda radę co wam pomogło.

@karolina921 i @raz_dwa_trzy trzymam mocno kciuki za wizyty jak reszta lutowych cioteczek i czekamy na dobre wieści. Zauwazylam,że coraz bardziej przeżywam te wszystkie ,,nasze ,, wizyty i radość ogromną jak człowiek wchodzi na forum a tu dobre wieści:biggrin2: oby same takie były do konca. @Baffi26 piękne imię . Życzę Ci sił na sobotę bo to zawsze smutne wydarzenie :( Pozdrawiam

3mam kciuki za wizyty :) Bedzie dobrze :) Powodzonka!

Pamietasz raz_dwa_trzy jak u mnie bylo z serduszkiem? A juz na usg 8+6 180 ud./min. U Ciebie tez tak bedzie :)

Kordosia - baardzo sie ciesze :)

Ewela: Jak tam samopoczucie w 11+2? :)

Ostatnia edycja:
reklama
3mam kciuki za wizyty :) Bedzie dobrze :) Powodzonka!

Pamietasz raz_dwa_trzy jak u mnie bylo z serduszkiem? A juz na usg 8+6 180 ud./min. U Ciebie tez tak bedzie :)

Kordosia - baardzo sie ciesze :)

Ewela: Jak tam samopoczucie w 11+2? :)
A dziękuję:) powiem szczerze,że samopoczucie z dnia na dzień lepsze i oby tak dalej;) A jak u Ciebie? W przyszłym tygodniu mamy prenatalne i ja już jestem myślami na wizycie:sorry2:

Do góry