reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Jeszcze raz bardzo dziękuję za wszelkie kciuki,nie spodziewałam się tak dobrych wieści.balam się tej ciąży pozamacicznej i zabiegu ale nie miałam wielkich nadziei,że ta ciąża jest ok.wszystko w rękach Stwórcy.kojarzycie może lekarza z progranu tv pytanie na śniadanie który powiedział że miesiączka to zło?potem musiał sprostować ten swój skrót myślowy bo był lincz.taka ciekawostka,ogólnie świetny lekarz i dziś właśnie robił mi USG

reklama
Ojej pamietalyscie o mnie dziękuję.ciazy pozamacicznej nie ma!jest ciąża młoda,raczej wygląda że będę na początek marca,ale zostanę z wami.jest zarodek w pecherzyku dopiero niespełna 3mm.doktor nie słyszał ale zobaczył,że jest już akcja tętna płodu na razie 75uderzen na minutę więc malutko.poqiedzial aby się wstrzymać z hura,ale że wygląda mu to dopiero na 5,3tc i tak wynika w wymiarów zarodka.za dwa tygodnie USG i badamy serce czy się rozwija czy będzie sto na minutę.

Najważniejsze, ze jest zarodek i bije serduszko [emoji173]️[emoji173]️ super [emoji846] to teraz odpoczywaj i dbaj o siebie [emoji846]

Ojej pamietalyscie o mnie dziękuję.ciazy pozamacicznej nie ma!jest ciąża młoda,raczej wygląda że będę na początek marca,ale zostanę z wami.jest zarodek w pecherzyku dopiero niespełna 3mm.doktor nie słyszał ale zobaczył,że jest już akcja tętna płodu na razie 75uderzen na minutę więc malutko.poqiedzial aby się wstrzymać z hura,ale że wygląda mu to dopiero na 5,3tc i tak wynika w wymiarów zarodka.za dwa tygodnie USG i badamy serce czy się rozwija czy będzie sto na minutę.
Ale super:) u mnie też zarodek miał 3mm i było widać serduszko. Ostatnio miał 6,5 :)pewnie będziesz marcowka ale zostań z nami !

Bardzo się cieszę! Mam nadzieję, że po tych stresach na początku teraz już wszystko będzie tylko dobrze [emoji5]. Musi![emoji8]
Dobrej nocy!

:)
Super. Będzie dobrze,inaczej być nie może!:);)

hej dziewczyny wpadłam tylko z informacja ze już mam wszystkie papiery dziecko już jest zarejestrowane w usc mamy akt urodzenia martwego dziecka i w sobote odbędzie się pogrzebik naszej córeczki której nadaliśmy imie Weronika (po prababci która zmarla rok temu) Maria(po babciach obie tak maja na imie) powiem wam ze jestem szczesliwa wiedzac ze mielismy coreczke i ze możemy ja godnie pochować. Pozatym u mnie ok od niedzieli do srody krwawiłam także nie wiem czy to nie był pierwszy okres swsumie tak to wygladalo bo od poronienia do tamtej niedzieli nic nie plamiłam ani nie krwawiłam wiec podejrzewam ze to był okres zobaczymy za miesiąc nie wiem jak wroci cykl czy będzie normalny czy dalej będzie nieregularny to się okarze. Dziewczyny zycze wszystkim spokojnych ciąż trzymajcie się cieplo :)

hej dziewczyny wpadłam tylko z informacja ze już mam wszystkie papiery dziecko już jest zarejestrowane w usc mamy akt urodzenia martwego dziecka i w sobote odbędzie się pogrzebik naszej córeczki której nadaliśmy imie Weronika (po prababci która zmarla rok temu) Maria(po babciach obie tak maja na imie) powiem wam ze jestem szczesliwa wiedzac ze mielismy coreczke i ze możemy ja godnie pochować. Pozatym u mnie ok od niedzieli do srody krwawiłam także nie wiem czy to nie był pierwszy okres swsumie tak to wygladalo bo od poronienia do tamtej niedzieli nic nie plamiłam ani nie krwawiłam wiec podejrzewam ze to był okres zobaczymy za miesiąc nie wiem jak wroci cykl czy będzie normalny czy dalej będzie nieregularny to się okarze. Dziewczyny zycze wszystkim spokojnych ciąż trzymajcie się cieplo :)
Weronika bardzo piękne imię . Mały Aniołek już zawsze będzie was chronił [emoji56]. Trzymajcie sie ciepło, życzę wam wszystkiego dobrego [emoji11]

Dzień dobry dziewczyny. Najpierw cierpiałam na bezsenność, ale teraz już mi przeszło. Chodzę spać wcześniej i wstaje ranko [emoji1]. Sama siebie nie poznaję. O 12: 40 mam podglądanko okruszka. Miłego dnia i powodzenia na wizytach [emoji5]
@raz_dwa_trzy a ty o której wizytujesz? Kciuki mocno zaciśnięte by po krwiaku nie było śladu [emoji106][emoji110]

reklama
Rewelacyjnie kochana :) Bardzo się wszystkie cioteczki lutowe cieszą :D

Do góry