reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
@KasiaKaty - pracuje w sądzie więc czasem jedna sprawa ma kilkanaście tomów po 200k. Ja ogólnie nie chce iść na l4 mogę pracować tylko żebym nie musiała tych akt dźwigać. Ale i tak pewnie będzie gadane

@KasiaKaty - pracuje w sądzie więc czasem jedna sprawa ma kilkanaście tomów po 200k. Ja ogólnie nie chce iść na l4 mogę pracować tylko żebym nie musiała tych akt dźwigać. Ale i tak pewnie będzie gadane
@Darsi to super, ze masz taka prace, ze sie dostosuja :) u mnie tez zmniejszyli mi godziny zebym za dlugo siedziec nie musiala ;p

Cześć Dziewczyny [emoji846] gratuluje serduszek po wizytach i trzymam kciuki za aktualnie i niedługo wizytujące. Js na tygodniu mam mało czasu na pisanie, ledwo nadrabiam czytanie [emoji846] a pi pracy to do niczego się nie nadaje, tylko spie. Masakra po prostu, w ogóle mam wrażenie, ze jestem permanentnie zmęczona, raczej to nie wrażenie a fakt. Spałabym na okrągło i trochę mnie to meczy bo mam wrażenie, ze teraz tylko pracuje i spie[emoji30]

U mnie krwawienie juz potezne sie zrobilo ale nie ma juz skrzepow brzuch tez nie boli tak tragicznie nie potrzebuje lekow przeciwbolowych wiec jest ok niejest tak strasznie jak myslalam tylko to krwawienie mnie irytuje co chwile zmieniam podpaski ogolnie powiem wam ze nieraz ookres mialam bolesniejszy takrze jest ok

@Darsi ludzmi się nie przejmuj, zdrowie maluszka jest ważniejsze. Zrob jak uważasz, jeśli się boisz idz na L4 :) ja poszłam odrazu ze względu na prace na produkcji, 3 zmiany, czesto po 12h, w kurzu, w hałasie, dodatkowo dźwiganie, stres, skwar... nie mogłam inaczej.

Ja już po wizycie wszystko ok dzidziol ma ponad 3 cm i ma się dobrze ;) śmieje się ze grubasek mały jest ;)
IMG_0876.JPG

Załączniki

• IMG_0876.JPG
    IMG_0876.JPG
    226,4 KB · Wyświetleń: 309
@Darsi kluciem sie nie przejmuj, to normalne w ciazy :) co do dzwigania, to mozemy my ciążatki dzwigac po 5-8kg bez problemu (chyba, ze ciaza zagrozona), takze mysle, ze bedziesz ok ;) raczej akta I teki 8kg nie waza;)

Pozdrawiam
A ja słyszałam o 15 kg nawet - mam na myśli dźwignie naszych młodszych pociech ;D Mój już prawie 13 kg waży. Ale to tak jak piszecie, dopóki ciąża nie jest zagrożona to można sobie pozwolić.

reklama
Do góry