KasiaKaty
Fanka BB :)
Wow to jak wiecej, to zmykaj do domku, nie ma co ryzykowacKasiaKaty - no właśnie ważą więcej.... Ale dziękuję za odpowiedz
A co ludzie powiedza, to im na zdrowie ;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow to jak wiecej, to zmykaj do domku, nie ma co ryzykowacKasiaKaty - no właśnie ważą więcej.... Ale dziękuję za odpowiedz
@Darsi to super, ze masz taka prace, ze sie dostosuja u mnie tez zmniejszyli mi godziny zebym za dlugo siedziec nie musiala ;p@KasiaKaty - pracuje w sądzie więc czasem jedna sprawa ma kilkanaście tomów po 200k. Ja ogólnie nie chce iść na l4 mogę pracować tylko żebym nie musiała tych akt dźwigać. Ale i tak pewnie będzie gadane
Ale on nie pokazuje ilości uderzeń, tylko czy jest tętno,tak?
@Darsi ludzmi się nie przejmuj, zdrowie maluszka jest ważniejsze. Zrob jak uważasz, jeśli się boisz idz na L4 ja poszłam odrazu ze względu na prace na produkcji, 3 zmiany, czesto po 12h, w kurzu, w hałasie, dodatkowo dźwiganie, stres, skwar... nie mogłam inaczej.@KasiaKaty - pracuje w sądzie więc czasem jedna sprawa ma kilkanaście tomów po 200k. Ja ogólnie nie chce iść na l4 mogę pracować tylko żebym nie musiała tych akt dźwigać. Ale i tak pewnie będzie gadane
A ja słyszałam o 15 kg nawet - mam na myśli dźwignie naszych młodszych pociech ;D Mój już prawie 13 kg waży. Ale to tak jak piszecie, dopóki ciąża nie jest zagrożona to można sobie pozwolić.@Darsi kluciem sie nie przejmuj, to normalne w ciazy co do dzwigania, to mozemy my ciążatki dzwigac po 5-8kg bez problemu (chyba, ze ciaza zagrozona), takze mysle, ze bedziesz ok raczej akta I teki 8kg nie waza
Pozdrawiam