raz_dwa_trzy
Fanka BB :)
Oooo dzięki to już wszystko wiemDo niego mam wgraną aplikacje na telefon i kablem się łączy i wtedy można zobaczyć ilość uderzeń i nagrać dźwięk.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oooo dzięki to już wszystko wiemDo niego mam wgraną aplikacje na telefon i kablem się łączy i wtedy można zobaczyć ilość uderzeń i nagrać dźwięk.
Ale super! Cudowny widokJa już po wizycie wszystko ok dzidziol ma ponad 3 cm i ma się dobrze śmieje się ze grubasek mały jest Zobacz załącznik 873364
Mój roczniak ma 11 kg i siłą rzeczy muszę go podnosić. Staram się jak najmniej ale kiepsko to wychodzi. Siat wielkich nie targam, ale michę z praniem to już nie ma bata,żeby sama się zaniosła. Ot taki nasz losA no właśnie do ilu kg tak mniej więcej dźwigacie w ciąży? Podnosicie swoje dzieci starsze?
Ja nie podnosze, ale moj to 23kg ;pA no właśnie do ilu kg tak mniej więcej dźwigacie w ciąży? Podnosicie swoje dzieci starsze?
Ja już po wizycie wszystko ok dzidziol ma ponad 3 cm i ma się dobrze [emoji6] śmieje się ze grubasek mały jest [emoji6] Zobacz załącznik 873364
Irenka ja też czuję się jak balon a to początek 7 tyg podejrzewam a co będzie dalej... 3mam kciuki za Ciebie za wizytę a ja już powoli łapie stresa przed czwartkiem :O@Darsi ludzmi się nie przejmuj, zdrowie maluszka jest ważniejsze. Zrob jak uważasz, jeśli się boisz idz na L4 ja poszłam odrazu ze względu na prace na produkcji, 3 zmiany, czesto po 12h, w kurzu, w hałasie, dodatkowo dźwiganie, stres, skwar... nie mogłam inaczej.
O jakie cudo [emoji4][emoji4][emoji4] ja równo za tydzień we wtorek mam wizytę i tez chciałabym zobaczyć podobny obrazek [emoji846] byłaś sama czy z przyszłym tata?
@Lilli1234 - jakie cudo, super że wszystko w porządku