IrenaX
Fanka BB :)
To 10tydzien? superJa już po wizycie wszystko ok dzidziol ma ponad 3 cm i ma się dobrze śmieje się ze grubasek mały jest Zobacz załącznik 873364
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To 10tydzien? superJa już po wizycie wszystko ok dzidziol ma ponad 3 cm i ma się dobrze śmieje się ze grubasek mały jest Zobacz załącznik 873364
Mam narazie progesteron. Kurcze trochę mnie to martwi bo ciagle taki niski ten wynik :/ nie wiem co myśleć 8ng :/ ale biore cały czas tabletki 3x1, lekarz mówił ze na to nie patrzeć, ale kurcze inne maja po 20 kilka czy nawet 50 a ja ciagle 8@IrenaX masz wyniki bety i progesteronu?
Mam nadzieje ze będzie dobrze eh jutro wszystko się okażeIrenka ja też czuję się jak balon a to początek 7 tyg podejrzewam a co będzie dalej... 3mam kciuki za Ciebie za wizytę a ja już powoli łapie stresa przed czwartkiem :O
To 10tydzien? super [emoji173]️
Lilli1234 super[emoji3] wiec pewnie styczniowa mama bedziesz[emoji6]Wg mnie tak wg ginekologa 11 wiec nie wiem
Ja już po wizycie. Dzięki za kciuki. Maluszek 2,25 , tętno 183
Ale super [emoji7] cudowny widok
Ja już po wizycie. Dzięki za kciuki. Maluszek 2,25 , tętno 183