Semifreddo
Aktywna w BB
@Sandra181 Czy to jest detektor AngelSounds ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Sandra181 Czy to jest detektor AngelSounds ?
Ale on nie pokazuje ilości uderzeń, tylko czy jest tętno,tak?Tak, ten model z serduszkiem.
Kurczę tez się zastanawiam nad tym badaniem. Z jednej strony wystarczyłoby z usg pappa i bhcg, z drugiej słyszałam o tylu przypadkach pomyłek, ze test ten wychodził zle, niepotrzebne nerwy, a potem było ok.Hej. Kciuki za wizytujące!
Ja kolejną wizytę mam 19.07. Straaaasznie długo. Wcześniej muszę zrobić test obciążenia glukozy, bo w pierwszej ciąży miałam cukrzycę i teraz robię wcześniej.
Jako że mam 35 lat skończone to.nasze państwo funduje mi test pappa i genetyczne usg I trymestru. Termin mam na 8.08. To będzie 12t3d.
Ale myślę też nad tym nifty czy jego odpowiednikiem.
Kurczę tez się zastanawiam nad tym badaniem. Z jednej strony wystarczyłoby z usg pappa i bhcg, z drugiej słyszałam o tylu przypadkach pomyłek, ze test ten wychodził zle, niepotrzebne nerwy, a potem było ok.
Niby duży koszt testu dna ale 99% pewności, sama nie wiem.
@Darsi kluciem sie nie przejmuj, to normalne w ciazy co do dzwigania, to mozemy my ciążatki dzwigac po 5-8kg bez problemu (chyba, ze ciaza zagrozona), takze mysle, ze bedziesz ok raczej akta I teki 8kg nie wazaDziewczyny wizytujace 3mam kciuki.
Mnie dziś w pracy mocno zakulo w szyjce jakby mi ktoś igłę wbija ale to było tylko Kika sekund.
Dziś dostałam umowę na czas nieokreślony i miałam w pracy dopiero po 3miesiacu powiedzieć ale dźwiga ciężkie akta i zastanawiam się czy nie powiedzieć w przyszłym tygodniu po wizycie. Jak myślicie? Nie chce kurde wysluchiwac że nie fair się zachowałam. Nie wiem co robić las ...
@karolina921 ja dzis tez mam ciezki dzien...a jeszcze mojemu chinszczyzne dzis obiecalam...a mnie tak nudzi caly dzien buuuJa testu pappa nie robiłam w żadnej ciąży. Za dużo pomyłek. Ale tym razem mocno też myślę nad nifty i chyba będziemy na niego zdecydowani. Jeszcze na wizycie obgadam sprawę z lekarzem i ostatecznie podejmę decyzję [emoji4]